Glitter nails- Colaborare/ Manichiura-Pedichiura animal print de vara

Buna fetelor! Azi va arat o manichiura si o pedichiura purtate acum ceva timp si care dupa parerea mea consider ca se potrivesc temei de azi, glitter nails, pentru ca au un pic de glitter, hi hi, de fapt manichiura are dar nu conteaza. Va marturisesc ca azi sunt lipsita de inspiratie pentru ca luni am un examen si nu am invatat nimic, mi-am facut unghiile de "n" ori din nou, dar nu sunt in stare sa duc pana la capat un model pentru ca ma gandesc la cursurile pe care nici macar nu le-am citit, dapai sa le mai invat.

Deja mi-am pierdut aproape o zi intreaga facandu-mi unghiile degeaba practic si am decis ca in final sa postez acum ca sa ma scap de o grija. Soooo, va las cu pozele.

Iubesc la nebunie nuanta aceasta, e perfecta pentru vara, abia astept sa iau vacanta si sa ma relaxez total, desi presimt ca o sa am alt stres... Masterul... In fine, dupa cum spuneam nuanta o ador, este un roz de piti ce-i drept, insa combinat cu negru si putin argintiu arata chiar super si nicidecum piti, nu stiu daca stiti, da' nu tot ce e roz e de piti, ha!
Hmm, observ ca, cursurile imi vin din nou in minte si imi afecteaza gandirea, coerenta, parca frazele mele nu au noima, asa ca va invit sa vedem impreuna (eu in pauza de citit) glittericile fetelor:
Weekend fain!

19 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart