Leopard nails

Am gasit cateva poze cu unghiute din seria "Leopard nails", hihi, pentru a vi le arata pe toate m-am gandit sa fac un colaj, nu de altceva dar arata mai bine(zic eu).
"Leopard nails", dupa parerea mea e cel mai simplu design de realizat caci nu iti trebuie cine stie ce talent si nici nu dureaza mult. 
Sper sa va placa:


Deeeeci, astept parerile voastre siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daca doreste cineva un mic tutorial as fi mai mult decat bucuroasa sa il fac cu mare placere.
                                V-am ţucat,
                                  C.L.M.
P.S.: Scuzati spoiala din poza de pe randul 2-coloana dreapta. Hi hi!

NOTD - Smiley Faces

Desi am niste probleme cu unghiutele (ei bine nu-s chiar probleme) am zis sa fac totusi o postare NOTD.
Sa va spun de mica mea problema: dupa ce le-am curatat de oja zilele trecute am observat ca sunt cam ingalbenite, am dat fuguta pe net si am aflat ca au ingalbenit din cauza folosirii indelungate a ojei, mai bine zis n-am lasat unghiile sa respire. Ouuuf!!!!
Am cautat remedii, am incercat si cu zeama de lamaie, si cu pasta de dinti (prostii de pe net) insa nimic... 
Voi stiti vreun remediu' ceva? 
(Raman datoare!)

Pana isi revin unghiutele mele, iata una din creatiile mele si un mic "tutorial" daca poate fi numit asa.


                                          Va ţuc,
                                                       C.L.M.


Hellow!

Dupa o incercare nu tocmai reusita de a avea un "beauty blog" iata ca in sfarsit am hotarat sa imi mai fac unul si sper sa va placa. 


Dupa cum multi dintre voi stiti, mai am un blog si am mai adaugat prin postarile mele cate o poza, doua cu NOTD sau LOTD asa ca... m-am gandit eu mai bine sa-mi fac un blog special pentru asa ceva astfel incat sa nu mai amestec ciorba cu friptura. Eee, buna idee ha?


Si ca sa nu fie o postare seaca, o sa pun si un colaj cu o incercare de make-up pentru un concurs(nu prea reusita ea) sa-mi spuneti ce parere aveti.


Sa stiti ca tutoriale la make-up nu prea stiu sa fac, desi nu e greu, insa daca aveti intrebari legate de manichiura, despre orice, absolut orice(legat de manichiura) va raspund cu mare drag.

Va pup, 
C.L.M.