Review Eucerin Sun + Concurs ♥

Castigatoarele sunt: Maria ManeaAniela Deby si Muneca Chucky! Pana la urma n-am putut sa aleg in functie de raspunsurile voastre pentru ca v-as fi premiat pe toate si am apelat la random.org. Apreciez foarte mult comentariile voastre, pe viitor vor mai fi si alte concursuri asa ca va rog sa nu va descurajati. :) Pe langa asta fetele alese vor avea posibilitatea sa organizeze si ele concursuri cu aceleasi premii minuntate, asadar, sa aveti o zi minunata!

Aloha chicas! Mmyea, tare as vrea sa-mi fi petrecut mini concediul in Hawai, nu acasa, in pat, bolnavioara. Noroc cu vremea buna, soarele mereu te face sa te simti mai bine orice ar fi, si stiti ce m-a facut pe mine sa ma simt si mai bine zilele astea? Surpriza de la Koko, ei da, am participat la un concurs si am castigat, that made my day. Ce am castigat? 
Well, gama Eucerin Sun, pe care mi-am dorit-o din tot sufletul, asta pentru ca am mare nevoie de ea. Am reusit sa prind si eu doua zile de plaja si sa testez produsele si zau ca am ramas placut impresionata, mai ales de Sun Spray, e perfect pentru pielea mea, din pacate am probleme cu acneea si de fiecare data cand imi fac aparitia la plaja mi se innegresc mai tare semnele deja existente, insa spray-ul si-a facut treaba si am observat ca petele de la acnee au ramas in stadiul in care erau, si usor usor se pare ca mi se uniformizeaza pielea. Mi-a placut ca se aplica foarte usor si cred ca o sa urmez si exemplul Mariei si o sa-l aplic si eu de fiecare data rapid inainte de a iesi din casa.

Urmatorul produs folosit, Gelul-crema cu SPF 25 impotriva alergiilor solare mi-a placut pentru ca s-a uscat foarte repede dupa aplicare si a rezistat si la apa. Ow si partea buna este ca nici nu mi-am patat costumul de baie sau prosopul, un mare avantaj pentru mine, eu de obicei sunt messy si spoiesc toate hainele cu orice pun pe mine, hihi.

Also, am testat si Gelul calmant dupa ce am terminat plajica si pe cuvant ca dupa ce ma molesisem de la soare, am facut un dus, l-am aplicat si parca am prins noi puteri, si nu numai eu, ci si pielea mea. Partea misto la crema aceasta este ca hidrateaza, nici nu va imaginati ce catifelata si moale mi-a lasat pielea dupa folosire.

Deci concluzia este ca dupa ce o sa termin produsele, o sa mi le comand din nou cu cea mai mare placere, daca nu pe toate, cel putin spray-ul acela. Trust me, fara el, nu aveti ce cauta la soare. Si daca sunteti curioase sa le testati si voi, sa stiti ca v-am pregatit si voua o surpriza si anume un mic concurs.

Puteti castiga si testa bineinteles produsele despre care v-am vorbit mai sus, tot ce trebuie sa faceti este sa-mi spuneti intr-un comentariu de ce pielea voastra are nevoie de protectia Eucerin Sun pe timpul verii. Aveti timp pana pe 29 iulie. Vor fi 3 castigatoare alese de mine. Vreau sa vad comentarii sincere si cat mai corect scrise din punct de vedere gramatical. Asadar, va astept cu mare drag! 

72 comments:

  1. Buna,am nevoie de minunile astea de la Eucerin ca sa nu mai arat ca un dalmatian dupa ce ma intorc de la mare.Am fost un weekend la mare si m-am dat cu crema de protectie cu factor 50 si a fost ok...pana am ajuns acasa si am vazut ca am pete rosii peste tot pe corp..nu-mi dau seama din ce cauza,dar trebuie sa fie din cauza produsului cu spf..dar as vrea sa nu mai patesc..oricum o sa raman cu petele astea pana la iarna cand o sa treaca de tot...pupici

    ReplyDelete
  2. Pielea mea are nevoie de protectia Eucerin Sun pe timpul verii, pentru ca sa fiu sincera, am o pielea foarte ciudata. Stau la soare si am impresia ca ma molesesc iar cand pun mana pe pielea pare ca si cum am stat la nisip, am nevoie de hidratare practic, soarele imi usuca foarte tare pielea si nu e ok pentru mine, cel putin. Am incercat tot felul de produse dar sa stii ca sunt foarte curioasa de produsele pe care tu le recomanzi. So..mi-ar place mult sa le testez :)

    ReplyDelete
  3. Imi doresc produsele din gama Eucerin Sun pentru ca sunt foarte bune, de calitate, protejeaza si ofera siguranta deplina.

    ReplyDelete
  4. Imi doresc aceste produse pentru ca sunt de calitate si pielea mea are nevoie de protectie inaintea expunerii la soare (sunt destul de alba si ma inrosesc imediat). Acest pachet contine toate produsele necesare pentru persoanele ce iubesc soarele!!!

    ReplyDelete
  5. Pentru ca imi doresc sa petrec cateva zile la piscina si vreau ca pielea mea sa fie in siguranta si sa capete un bronz frumos !

    ReplyDelete
  6. FB: Daniela Zaharia
    Imi doresc foarte mult sa pot lua aceste produse minunate in vacanta, anul asta. Dupa o pauza de cativa ani buni, iata ca a venit timpul sa merg si eu la mare si la munte. Sunt convinsa ca soarele abia asteapta sa ma arda, dar eu vreau cea mai buna protectie solara ca sa-i vin de hac, de la cea mai buna firma, Eucerin. Produsele pe care le-am folosit pana acum,de la Eucerin, au fost foarte bune pentru mine si am incredere ca setul Eucerin Sun este cel de care am nevoie acum.
    Multumim pentru concurs!

    ReplyDelete
  7. Da, si eu am eucerin si ma impac bine cu produsele lor.


    PS: Do you want more followers? Let’s follow each other !

    FASHION-SPIKE.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. incep prin a mi face cunoscuta convingerea ca pielea tuturor are nevoie de Eucerin Sun, toti avem nevoie de protectie solara. S au dus vremurile in care nu existau informatii despre acest aspect si despre implicatiile expunerii necugetate si neprotejate la soare, o mica paranteza: nu incetez sa ma minunez in fata inconstientei parintilor, care isi expun odraslele, uneori si sugari, la orele pranzului, la soarele arzator...Revenind, am descoperit, dupa ani lungi de cautari, dermatocosmeticele si nu incetez sa ma intreb: De ce a durat atat? Astfel, aceasta categorie de produse m-a cucerit pentru vecie. Iar Eucerin nu face exceptie. Am incredere in acest brand, stiu ca isi respecta promisiunile, iar eu sunt beneficiara directa. Stiu ca Eucerin Sun are grija de pielea mea si imi ofera un bronz sanatos si frumos, iar eu ma voi bucura din plin de vara!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Pentru protectie impotriva razelor periculoase care,pe langa arsuri solare mai pot provoca si alte boli ale pielii

    ReplyDelete
  11. am o piele sensibila si un ten deschis, asadar am mare nevoie de produsele Eucerin Sun, stiu ca sunt foarte apreciate si protectia lor m-ar ajuta enorm. Sper sa le castig si sa le folosesc cu mare drag!!!!

    ReplyDelete
  12. mi-ar placea enorm sa castig produsele Eucerin Sun, deoarece am un ten deschis si o piele sensibila , asadar ar fi de mare ajutor , pielea nu s-ar mai arde si as capata si un bronz mult mai frumos. Sper sa le castig si sa ma bucur din plin de ele

    ReplyDelete
  13. mi-ar placea enorm sa castig produsele Eucerin Sun, deoarece am un ten deschis si o piele sensibila , asadar ar fi de mare ajutor , pielea nu s-ar mai arde si as capata si un bronz mult mai frumos. Sper sa le castig si sa ma bucur din plin de ele

    ReplyDelete
  14. mi-ar placea enorm sa castig produsele Eucerin Sun, deoarece am un ten deschis si o piele sensibila , asadar ar fi de mare ajutor , pielea nu s-ar mai arde si as capata si un bronz mult mai frumos. Sper sa le castig si sa ma bucur din plin de ele

    ReplyDelete
  15. A venit vara si odata cu ea, si zilele lungi si calduroase si razele soarelui stralucitoare.. Ca orice femeie, ma bucur din plin de zilele insorite, iubesc briza marii si adierea lina a vantului.. Imi place sa uit de mine pe o plaja intinsa cu nisip fin, sa citesc o carte buna si sa ma bucur de soare.. Imi place sa arat mereu bine si sa fiu sexy, iar pielea maronie este principalul atu.. Si ca tot am adus in discutie pielea bronzata, continui prin a spune ca o piele frumoasa trebuie mai intai de toate sa fie sanatoasa..Daca acum ceva timp luam in deradere "mitul" razelor ultrviolete, iata ca am ajuns la concluzia ca DA, intradevar sunt periculoase si DA, am nevoie de produsele Eucerin Sun pentru a-mi proteja corpul. O vorba din batrani, pe care mi-o aminteste bunica de fiecare data cand are ocazia este aceea ca "mai bine previi, decat sa tratezi", si consider ca are o mare dreptate!! De ce? Simplu.. pentru ca folosind gama Eucerin Sun scap de grija arsurilor solare, de roseata sau depigmentarea pielii si obtin si culoarea maronie mult visata.. Eucerin Sun ma va ajuta cu singuranta in lupta cu radiatiile, lasandu-ma sa ma bucur in voie de vacanta mult dorita. Eucerin Sun imi va fi aliat de nadejde in zilele toride.. Sa uitam de produsele traditionale, sau de leacurile babesti gen "impachetare cu iaurt" pentru combaterea arsurilor solare, este la indemana oricui sa foloseasca Eucerin Sun, simplu si rapid !!

    ReplyDelete
  16. facebook: Oanna Marya

    A venit vara si odata cu ea, si zilele lungi si calduroase si razele soarelui stralucitoare.. Ca orice femeie, ma bucur din plin de zilele insorite, iubesc briza marii si adierea lina a vantului.. Imi place sa uit de mine pe o plaja intinsa cu nisip fin, sa citesc o carte buna si sa ma bucur de soare.. Imi place sa arat mereu bine si sa fiu sexy, iar pielea maronie este principalul atu.. Si ca tot am adus in discutie pielea bronzata, continui prin a spune ca o piele frumoasa trebuie mai intai de toate sa fie sanatoasa..Daca acum ceva timp luam in deradere "mitul" razelor ultrviolete, iata ca am ajuns la concluzia ca DA, intradevar sunt periculoase si DA, am nevoie de produsele Eucerin Sun pentru a-mi proteja corpul. O vorba din batrani, pe care mi-o aminteste bunica de fiecare data cand are ocazia este aceea ca "mai bine previi, decat sa tratezi", si consider ca are o mare dreptate!! De ce? Simplu.. pentru ca folosind gama Eucerin Sun scap de grija arsurilor solare, de roseata sau depigmentarea pielii si obtin si culoarea maronie mult visata.. Eucerin Sun ma va ajuta cu singuranta in lupta cu radiatiile, lasandu-ma sa ma bucur in voie de vacanta mult dorita. Eucerin Sun imi va fi aliat de nadejde in zilele toride.. Sa uitam de produsele traditionale, sau de leacurile babesti gen "impachetare cu iaurt" pentru combaterea arsurilor solare, este la indemana oricui sa foloseasca Eucerin Sun, simplu si rapid !!

    ReplyDelete
  17. Brandul Eucerin este un brand care ne rasfata mereu cu produse de calitate si produsele Eucerin Sun sunt produsele minune pe care ni le ofera in aceasta vara ,produse care ne vor rasfata pielea si ne vor si proteja impotriva razelor ultraviolete.Eu abia astept sa plec la mare si tare m-as bucura daca as putea sa am in gentuta mea de plaja aceste produse ,sa pot sa ma bucur de toate benefiicile oferite de marca Eucerin!

    ReplyDelete
  18. Bună!
    Tare mult mi-ar plăcea să încerc produsele Eucerin. Am un fototip 2, mulți nevi, astfel încât trebuie să folosesc mereu produse cu factor de protecție peste 20 pentru a nu suferi arsuri solare chiar și când ies la plimbare într-o zi însorită, nu numai când fac plajă.
    Expunerea la soare trebuie făcută într-un mod responsabil. Nu sunt o mare fană a bronzatului, însă cu toții ne dorim un chip ușor arămit vara, nu?
    Studiez medicina și chiar am redactat recent o lucrare despre bronz și efectele radiațiilor UV în patologia dermatologică. Cu atât mai mult am decis să fiu mai atentă cu pielea mea!
    Folosesc produse Eucerin și sunt mulțumită de ele, însă, recunosc, nu am încercat până acum gama pentru protecție solară. Poate că a sosit momentul!
    O zi frumoasă!

    ReplyDelete
  19. Am nevoie de protectia oferita de produsele Eucerin Sun.Imi doresc nespus de mult,sa incerc aceste produse.Ma pregatesc sa plec in concediu,si ce ar putea sa imi rasfete si sa imi protejeze pielea mai mult decat produsele din gama Eucerin Sun.
    Cand Eucerin folosesti/Pielea pe loc o rasfeti/Si nimic nu se compara/Cu protectia "solara"/Bronzul este mai frumos/Trupul mai armonios/Zambetul mai luminos/Imi doresc Eucerin/Sa-mi rasfat pielea din plin!

    ReplyDelete
  20. Am nevoie de aceste produse, deoarece pielea mea este foarte sensibila, iar la expunerea la soare fara protectie apar pete.

    ReplyDelete
  21. Produsele Eucerin Sun sunt foarte bune pentru ca le folosesc,si m-as bucura daca as castiga setul de Eucerin Sun deoarece ma pregatesc a merg la mare si chiar am nevoie de ele.

    ReplyDelete
  22. Imi doresc produsele din gama Eucerin Sun, pentru ca pe 17 august mergem la mare cu toata familia. Pielea mea se inroseste imediat dupa expunerea la soare, iar Eucerin ma va ajuta sa scap de neplacerile unor arsuri solare si voi avea un bronz de invidiat. Eu sunt o mare iubitoare de soare si ador sa stau la plaja!

    ReplyDelete
  23. deoarece, am pielea foarte sensibila si deschisa la culoare

    ReplyDelete
  24. am nevoie de produsele Eucerin deoarece am un ten si o piele mai sensibila....am pistrui si trebuie tot tot timpul sa ma protejez fie vara sau iarna de razele solare iar pe umeri am niste pete maronii deoarece am stat la plaja fara sa ma dau cu vreo crema spf!!!
    si m-am abonat ...ai un blog dragut!!

    ReplyDelete
  25. Ai prezentat atat de frumos produsele de protectie solara Eucerin,incat nu voi pleca in vacanta fara ele....Sunt minunate pentru pielea deschisa la culoare si sensibila, asa cum este a mea.....Sigur, bronzul va fi uniform si de durata cu Eucerin, iar eu.......happy!
    Multumesc!

    ReplyDelete
  26. Nitu Mihaela (email ciuta_lenuta@yahoo.com)

    Buna. Inainte de toate vreau sa marturisesc ca am fost foarte incantata sa descoper acest concurs, sa descoper ca ni se ofera o oportunitate si vreau sa felicit initiativa ta si a sponsorilor. Atat de entuziasmata am fost ca, desi nu ma pricep la cuvinte frumoase mi-am luat inima in dinti si am decis sa imi incerc norocul. Pana la urma nu stiu daca, conteaza cu adevarat sa fii maestru in cuvinte frumoase, eu o sa va vorbesc din suflet. Mi-as dori sincer aceste produse deoarece am nevoie de ele. Nu spun asta de dragul concursului, am sa va detaliez. Am ajuns la frumoasa varsta de 32 de ani si anul trecut datorita unor probleme la stomac a trebuit sa ma operez si asa a inceput calvarul. Operatia s-a facut in ianuarie si o data cu venirea caldurii corpul meu a manifestat diverse reactii survenite pe fondul operatiei si regimului de viata stabilit dupa. Mai exact, in luna mai , odata cu aparitia soarelui pielea mea se transforma in ,,manunchii,, de roseata si bubite.... O zi, a doua.... pana cand am inceput sa imi pun intrebari. O fi alimentatia, o alergie la ceva, reactie adversa itarziata la operatie?!!Nici o clipa nu m-am gandit la contactul cu soarele. Vazand ca situatia nu se amelioreaza am mers la doctor, din investigatie in investigatie am aflat ca pielea mea a dezvoltat o alergie si contactul cu soarele era raspunzator de cele inatmplate. Nu pot iesi din casa fara crema de protectie, palarie si haine cat mai comode, deschise si din bumbac. Practic , crema de protectie solara a devenit un produs nelipsit din geanta mea...atunci cand ma pregatesc sa ies afara, aplic pe zonele expuse si pot rasufla linistita. Utilizand atat de des este destul de costisitor si sa castig un asa set ar fi o adevarata binecuvantare pentru bugetul meu. Sper sa ca te-am plictisit cu povestea mea si iti multumesc pentru ca mi-ai dat sansa de a-mi spune povestea!

    ReplyDelete
  27. Aceste produse mi-ar fi tare de folos deoarece planuiesc sa petrec cateva zile la mare si din pacate pielea mea este invadata de o multitudine de alunite pe care trebuie sa le protejez.Am auzit la televizor despre multe cazuri in care s-a ajuns la cancer de piele, de aceea protectia lor este una foarte importanta.Astfel, consider ca produsele dumneavoastra sunt cele mai potrivite pentru a ma ajuta. Va multumesc !

    ReplyDelete
  28. Pielea mea are nevoie de produsele Eucerin Sun ca sa fie catifelata si moale. Chiar sper ca recomandarea ta sa aiba aceleasi efecte si asupra pielii mele deoarece si eu am probleme cu acneea si majoritatea produselor m-au dezamagit.

    ReplyDelete
  29. De pe la 14 ani (acum am 20) am început să folosesc produsele Eucerin, la recomandarea dermatologului (fie că erau creme pentru corp sau față). Nu sunt eu genul care să meargă la plajă pentru că nu suport soarele, dar anul ăsta am zis, hai, fie, că nu am fost de vreo 3 ani. Toate bune, totul planificat dar cum eu nu suport foarte mult soarele pentru că mă bronzez repede, neuniform și mai am și o piele uscată, am căutat soluții. Nici nu știam că Eucerin face și produse pentru plajă!!! Și uite așa, după câteva review-uri citite (majoritatea în engleză) am ajuns aici și la concluzia că am nevoie de Eucerin ca să am un concediu plăcut. Coșurile de pe spate mereu mi-au dat bătăi de cap și de aia trebuie să mă feresc vara din a-mi arăta spatele, același motiv ca și tine (pentru că nu le pot suporta, le sparg și uite așa, rămân cu pete care la soare devin neplăcute). Pielea uscată mereu îmi dă bătăi de cap, oricâtă cremă aș aplica (și nu înțeleg de ce, zău! că doar apă beau de zici că-s fiica lui Poseidon:)) ) Deci, din nou, mare nevoie de Eucerin!!! Ah, și al treilea motiv: cum la mare bălăceala e la ordinea zilei, bineînțeles, se cer produse rezistente la apă!

    ReplyDelete
  30. De pe la 14 ani (acum am 20) am început să folosesc produsele Eucerin, la recomandarea dermatologului (fie că erau creme pentru corp sau față). Nu sunt eu genul care să meargă la plajă pentru că nu suport soarele, dar anul ăsta am zis, hai, fie, că nu am fost de vreo 3 ani. Toate bune, totul planificat dar cum eu nu suport foarte mult soarele pentru că mă bronzez repede, neuniform și mai am și o piele uscată, am căutat soluții. Nici nu știam că Eucerin face și produse pentru plajă!!! Și uite așa, după câteva review-uri citite (majoritatea în engleză) am ajuns aici și la concluzia că am nevoie de Eucerin ca să am un concediu plăcut. Coșurile de pe spate mereu mi-au dat bătăi de cap și de aia trebuie să mă feresc vara din a-mi arăta spatele, același motiv ca și tine (pentru că nu le pot suporta, le sparg și uite așa, rămân cu pete care la soare devin neplăcute). Pielea uscată mereu îmi dă bătăi de cap, oricâtă cremă aș aplica (și nu înțeleg de ce, zău! că doar apă beau de zici că-s fiica lui Poseidon:)) ) Deci, din nou, mare nevoie de Eucerin!!! Ah, și al treilea motiv: cum la mare bălăceala e la ordinea zilei, bineînțeles, se cer produse rezistente la apă!

    ReplyDelete
  31. Pielea mea are mare nevoie de produsele cosmetice Eucerin Sun pe timpul verii fiindca se usuca si se deshidrateaza din cauza razelor puternice se soare si cestea pot provoca chiar si cancer de piele .

    ReplyDelete
  32. pentru protectia pielii impotriva radiatiilor ultraviolete

    ReplyDelete
  33. Pielea mea are nevoie de Eucerin Sun pentru ca este alba, nu am un pigment foarte bun, iar primul contact cu soarele in fiecare vara se soldeaza cu roseata si usturimi. Sunt foarte sensibila, asa ca nu pot sta la soare fara protectie. Am vazut ca recomanzi spray-ul ca fiind foarte bun. Tare as vrea sa-l pot testa si eu. Pielea mea ar fi fericita.

    ReplyDelete
  34. am nevoie de protectia Eucerin Sun pentru o protectie maxima impotriva soarelui .am o piele sensibila si imi trebuie produse de calitate.

    ReplyDelete
  35. Unii se nasc cu gene scurte, altii au alergii la polen si e lume care pur si simplu nu poate manca picant ca stomacul o ia razna. Nu, nu fac parte din niciuna dintre aceste categorii, insa mica mea slabiciune este legata de piele. De culoarea ei alba/albinoasa/albicioasa de roscata naturala. Motiv pentru care soarele nu este cel mai bun prieten al meu si am o nevoie permanenta de a fi protejata cu factor mare de protectie si cu un produs de calitate. Plecarile la mare sunt destul de rare, dar totusi trebuie completate cu o gama SPF 50 iar simplele plimbari pana la munca si inapoi se pot dovedi periculoase, in lipsa acestui suport. Pe cuvant de roscata deja arsa dupa o zi de vacanta la Divertiland!

    ReplyDelete
  36. Buna, am mare nevoie de produse Eucerin deoarece am o piele foarte frumosa si sanatoasa si nu doresc sa o stric cu produse de proasta calitate.

    ReplyDelete
  37. Buna,am nevoie de minunile astea de la Eucerin ,deoarece am pielea foarte alba si cu pistrui ,iar fara protectie solara de calitate as arata foarte urat.

    ReplyDelete
  38. BUNA ZIUA. AM NEVOIE PT CA VARA PIELEA ESTE EXPUSA LA RADIATIILE DIN ATMOSFERA SI PT CA SINCER NU MA HIDRATEZ CUM TREBUIE SI AM SI UN TEN SENSIBIL IAR PRODUSELE DE LA EUCERIN SANT RENUMITE SI NU PREA IMI PERMIT SA CUMPAR

    ReplyDelete
  39. Imi doresc produsele Eucerin Sun deoarece eu, sora si mama suntem complet albe ca branza si dorim sa mergem la mare. Eu am facut de doua ori alergie la soare din cauza ca nu am folosit protectia necesara la plaja eficienta.

    ReplyDelete
  40. Pielea are nevoie in primul si in primul rand de PROTECTIE-astfel produsele Eucerin Sun inglobeaza o combinatie de filtre marin astfel gradul de protectie .
    Exista filtrele organice , minerale si biologice toate actionand prin intermediul compusilor , exact pentru protejarea pielii, neutralizand radicalii liberi , avand efect antioxidant, filtrand radiatiile UVA si UVB.
    Pentru o stare de bine indrum pe toata lumea sa foloseasca un astfel de produs!

    ReplyDelete
  41. imi place, like&share, felicitari, astea da, bravo,

    ReplyDelete
  42. Bine v-am gasit!Nu stiu cum sa spun mai pe ocolite, insa sansele sa ma rup de cotidianul grijilor de zi cu zi si sa traversez tara pentru o escapada la mare-sunt nule.Locuiesc in Banat si distanta "in hora" cu criza ce s-a "pravalit" peste noi limiteaza, de fapt anuleaza perspectiva unui concediu pe litoral.Asadar ,pentru ca noi romanii suntem inventivi voi recurge la un tertip sa-mi "pompez" in vene un strop de adrenalina, sa-mi satisfac dorinta de a face miscare, plaja,sa iau un calup consistent de caldura (de care sunt dependenta, recunosc)si o doza indestulatoare de amintiri inedite la pachet.Solutia mea de binedispunere netrucata este iesirea la iarba verde -in weekend-uri, cu cei dragi mie intr-un loc feeric ,ca ne-a binecuvantat D-zeu cu un peisaj montan salbatic de-ti "taie rasuflarea" ,pe meleagurile noastre banatene.(Profit de ocazie sa va invit , pe toate sa vizitati Banatul :Cheile Nerei, Bigarul-cascada si cate si mai cate-nu veti regreta).Bronzul de munte este mai sanatos , insa cu atat mai pretentios in ceea ce priveste protectia epidermei.Amicitia mea cu brandul Eucerin dateaza de ceva timp si va sigur ca datorita acestei "relatii reciproc avantajoase" am castigat intotdeauna lupta cu disconfortul creat de expunerea la razele dogoritoare.Recunosc ca nu fac excese gratuite , nu uit palariuta, ochelarii de soare , nu colind cararile la orele amiezii si nu adorm pe marginea rauletului unde fac plaja.Tot ce mai am de facut , in acest context este sa ma bucur de fiecare clipa ,caci de restul se ocupa Eucerin , cu profesionalism.Nu da gres, reactii adverse si este foarte comod sa utilizezi toate produsele de protectie solara Eucerin .Un bronz frumos , fara batai de cap -ce mi-as putea dori mai mult?! Mai am un argument pentru a pleda in favoarea acestor "bijuterii" cosmetice , ce reprezinta un fel de all inclusive al verii perfecte si anume TENUL MEU ALB , care nu-mi permte "luxul" de a utiliza produse de protectie solara de calitate indoielnica pentru ca m-ar "ars" -la propriu.Suntem prea saraci pentru a achizitiona produse de proasta calitate si sa ne riscam sanatatea ,inutil.(Nu e de gluma cu ultravioletele ).Da, recunosc , cu mana pe inima -imi doresc minunatele produse -premiu.Multumim ! PS- E tare , tare draguta ideea cu cursorul tip oja de unghii -te binedispune si uita cum m-am intins la vorba .SCUZE.O vara frumoasa!

    ReplyDelete
  43. Le vreau in special pentru pielea delicata a copiilor mei care se joaca in plin soare....e si protectie si hidratare in acelasi timp, am utilizat pana acum cu succes produsele din gama eucerin si le recomand tuturor..cel mai bun raport calitate pret....nu faceti economii cand e vorba de sanatate...

    ReplyDelete
  44. Am folosit produsele Eucerin pentru plaja, ofera protectie ridicata, se absorb usor de piele, nu creeaza senzatie de piele grasa.

    ReplyDelete
  45. Imi doresc aceste produse pentru mine si micutul meu Ady.Ady are 5 anisori.Am pielea f.alba si sensibila iar daca nu folosesc protectie pur si simplu la primele expuneri in soare intens ma ard si toata pielea ma ustura.Vreau sa testez gama Eucerin Sun si sa scriu un articol pe blogul meu personal despre ea.

    ReplyDelete
  46. Am nevoie de produsele pentru protectie solara de la Eucerin ,pentru a-mi proteja pielea de arsurile solare,pentru hidratare,pentru ca sint de buna calitate si am incredere in ele!

    ReplyDelete
  47. A venit vara insorita
    Mult iubita si dorita
    O sa merg la mare
    Sa ma bucur de soare
    Vreau sa ma bronzez
    De soare sa ma protejez
    Vreau o piele frumoasa
    Care sa nu fie arsa
    Vreau ca pielea mea sa straluceasca
    Dar nu prematur sa imbatraneasca
    Daca voi castiga
    Eucerin Sun ma va ajuta
    Si sanatos ma voi bronza

    ReplyDelete
  48. Buna! nu sunt o maestra a cuvintelor, dar voi incerca sa ti impartasesc motivele pentru care am nevoie de Eucerin Sun. vreau sa am un bronz frumos si sanatos, iar Eucerin Sun este cel mai de incredere produs pentru acest deziderat. fb:Dulce Aleka mail:naroadi@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. Mi-ar fi de folos produsele pentru protectie solara de la Eucerin ,pentru a-mi proteja pielea de arsurile solare,pentru hidratare,pentru ca sunt de buna calitate si am incredere in ele!

    ReplyDelete
  50. Vara aceasta stau mai mult afara decat in alti ani, ma voi juca, plimba cu bebelusul meu. In ultima vreme am trecut pe planul secund, cumparaturile pentru el sunt la zi, iar eu ma trezesc foarte des ca am uitat sa imi achizitionez cele necesare.

    ReplyDelete
  51. Pentru ca merg in vacanta in insorita Grecie. Sunt foarte, foarte alba si nu vreau sa se lase cu usturimi si vaiete! :)

    ReplyDelete
  52. Buna
    Mi-ar placea sa am aceste minunate produse de la Eucerinar deoarece ador soarele si vara ma duc des la strand. Nu am posibilitatea financiara sa ma duc la mare, dar sunt multumita sa ma duc la Felix, deoarece stau aproape de el. Deasemenea sunt alba si trebuie sa am grija de pielea mea. Ma bucur ca ati organizat acest concurs.

    ReplyDelete
  53. FB:Ene Maria Mi le doresc din considerentul ca sunt cele mai bune produse din aceasta gama, care imi pot asigura protectia maxima impotriva efectelor nocive ale soarelui. Gratie lor, pot savura la maximum vara!

    ReplyDelete
  54. De ce pielea mea are nevoie de produsele Eucerin? Pentru simplul fapt ca pielea mea are incredere in tine si in gusturile tale! Te pupacesc! :*

    ReplyDelete
  55. Vara am nevoie de protectie solara de la Eucerin pentru ca pielea mea s-a schimbat super mult in ultimii ani. De obicei eu nu ma ardeam si nici macar nu ma inroseam, ma bronzam direct insa se pare ca m-am schimbat. Acum imediat mi se arde pielea si mi se inroseste, ultima data cand am fost la mare convinsa ca protectia mica ma va ajuta insa m-am intorc acasa ca un rac. Plus frisoane si tot tacamul. De atunci incerc sa folosesc protectie cat mai mare. Anul acesta voi merge la piscina mai des iar Eucerin pare perfect pentru pielea mea. Spre rusinea mea doar am citit foarte mult despre produsele lor si m-au convins insa nu le-am incercat si mi-ar face o placere super mare sa le pot incerca si sa nu imi mai ard pielicica alba.

    Te pup si sper ca te simti mai bine.

    ReplyDelete
  56. Pentru ca imi doresc ca pielea mea sa fie protejata de razele solare si sa petrec linistit vacanta fara surprize neplacute!

    ReplyDelete
  57. Am nevoie de protective solara deoarece pielea mea considera ca a te inrosi fara a te bronza e o reactive normala. Si pentru ca am alunite. Si mai ales pentru ca sunt foarte, foarte alba. Nici macar nu este nevoie sa merg la piscine, simplul mers pe strada necesita protectie puternica. Asadar, Eucerin mi-ar fi de mare ajutor :D

    ReplyDelete
  58. Stefanescu MihaelaJuly 29, 2014 at 4:18 AM

    Am avut ocazia si placerea de a folosi unul din produsele minunate de la Eucerin vara trecuta.Piele mea are nevoie de protectie impotriva alergiilor solare si mi-am achizitionat un Gel-crema impotriva alergiilor solare SPF 25 – care este o crema de corp cu textura de gel, care se absoarbe imediat in piele, racoritoare si cu proprietati calmante pe langa faptul ca toate cremele au factor de protectie UVA si UVB cu care m-am inteles de minune.Nu am avut nici un fel de problema.Mi-as dori tare mult sa pot trece cu bine si peste aceasta vara cu produsele Eucerin Sun.

    ReplyDelete
  59. Iubesc soarele, indragesc vara si ador marea! Nu e rasfat mai mare pentru mine decat o saptamana pe litoral...unde ma bucur de mangaierea razelor de soare, de valurile inspumate, de castelele de nisip inaltate de cei doi prichindei ai mei...Am inceput deja sa visez si am uitat ce trebuie sa scriu:))
    Am nevoie de minunatiile de produse de la Eucerin pentru ca am o piele foarte alba si sensibila...Sensibila sunt in ansamblu, ce-i drept:)) Chiar daca iubesc soarele, pielea mea a devenit sensibila, si daca ma expun mai mult decat ar trebui, imi apare mici bubite care se tot intind si ma enerveaza cumplit pentru ca ma ustura si ma mananca in acelasi timp! In conditiile acestea, protectia solara de calitate e un must-have al vacantei, daca imi doresc sa ma simt bine in pielea mea:) Am incredere in marca Eucerin Sun pentru ca imi asigura protectie UVA/UVB, sunt rezistente la apa (si cum ma balacesc zeci de minute alaturi de copii, e ideal sa nu aplic de multe ori!), iar gelul calmant ar fi ca o alinare de nepretuit pentru Maria Sa, pielea mea sensibila!

    ReplyDelete
  60. Am nevoie de protectie solara pentru ca vreau sa am grija de sanatatea mea.Mereu caut creme cu factor foarte mare de protectie si eu sunt multumita de rezultatele lor.

    ReplyDelete
  61. Pielea mea are nevoie de protectia Eucerin Sun pe timpul verii, deoarece am tenul foarte deschis si ma bronzez foarte repede, vara trebuie sa folosesc zilnic o crema pentru fata cu protectie solara ridicata. Despre gama Eucerin am auzit numai vorbe de lauda, majoritatea farmacistelor recomanda aceste produse, insa din pacate nu le am incercat, pretul fiind cam maricel:(

    ReplyDelete
  62. E important ca orice femeie sa aiba tenul frumos si sanatos, tenul/pielea e o carte de vizita a unei femei, cel/cea care ne da incredere in noi, spune o poveste despre noi.
    Produsele din gama Eucerin mi-ar putea face pielea si viata mai frumoasa prin protectia pe care o ofera. Imi place ca pielea mea sa fie mangaiata de soare, razele lui sunt o binecuvantare, o energie pentru mine, dar, pentru a ma prezenta in fata lui, folosesc produse de protectie solara. Nu am incercat Eucerin pentru protectie solara. Folosesc produse de ingrijire/hidratare a tenului de la Eucerin si sunt incantata de ele. Daca si surorile lor - produsele pentru plaja Eucerin ar vrea sa faca parte din viata mea, sa plece cu mine la mare, sa imi catifeleze si protejeze pielea, eu le-as primi cu mare drag. Ar fi perfecte in concediu, la mare.
    Multumesc.

    ReplyDelete
  63. Produsele din Gama Eucerin Sun, si nu numai cele Sun, au fost create pentru persoanele interesate de aspectul placut al pielii si de sanatatea acesteia deopotriva. In ultimii ani, am constientizat ca pe cat de important este sa-ti protejezi zona capului, cu o palarie, atunci cand te expui la soare, tot atat de important este sa ne crutam pielea de actiunea, nu intotdeauna binefacatoare a ultravioletelor. Ca doar, nu pentru a ne bronza frumos si sanatos mergem la plaja?
    Am nevoie de aceste produse deoarece, unu la mana: cred in brandul Eucerin. Apreciez cremele formulate cu atentie, fara parabeni, fara parfum, cu textura fina la atingere, cu ajutorul carora reusesc sa ofer tenului meu ingrijirea de care are nevoie. Am si folosit doua astfel de creme, in formula de zi/de noapte.
    In al doilea rand, am avut ocazia sa aud cuvinte pozitive despre cosmeticele de la Eucerin, al caror pret este in concordanta cu calitatea. Prefer sa dau mai mult cu 10-20 lei pe un produs, dar sa am garantia ca acesta se potriveste nevoilor mele, decat sa fac rabat de la calitate. Pielea mea chiar conteaza.
    Si daca tot este vara iar ocaziile de a iesi la balaceala si la soare sunt multiple, nu trebuie sa uitam din gentuta estivala crema de protectie solara si un gel cu actiune dupa expunerea la ultraviolete. De ce? Pentru ca eu, personal, doresc sa ma bronzez frumos, sa stau linistita stiind ca ceea ce am aplicat pe piele isi face bine treaba si sa obtin acea culoare aramie de invidiat. De ce sa nu recunoastem, doamnelor…. admiram intotdeauna o piele ingrijita iar daca mai e si bronzata… Aceasta piele mi-o doresc si eu, fara piele care sa se cojeasca, fara usturimi si fara a fi nevoita sa recurg la iaurt sau la alte metode neconventionale :-).

    ReplyDelete
  64. Iubesc soarele si razele sale binefacatoare care-mi inunda parca pana si sufletul. Cu toate acestea, nu-mi permit luxul de a-l lasa sa-si faca de cap. In timpul verii, protectia contra ultravioletelor este o nevoie stringenta. Orice femeie isi doreste sa aiba pielea frumos bronzata, fara pete sau urme si fara neplacerile post-expunerii la soare. Aleg cu toata increderea produsele din gama Eucerin Sun pentru ca am incredere in aceasta marca, iar asta de pe urma experientelor pozitive trecute.Cel mai important lucru, insa este acel aspect sanatos al pielii pe care il poti obtine exclusiv cu grija. Il consider acel respect fata de corpul meu pe care orice om ar trebui sa-l aiba. Vara aceasta se poarta bronzul "à la Eucerin"; indraznesc sa-l port si sa ma simt frumoasa!
    Cu stima,
    Violeta

    violetamary12@gmail.com

    ReplyDelete
  65. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga, pe prima fata nu o cunosc, randomul a ales, nu eu. A doua fata am ales-o din nou cu random pentru ca tipa care a fost aleasa prima data a castigat si pe alt blog, iar sponsorii m-au pus sa fac alta extragere.

      Cat despre reguli, e concursul meu si schimb regulile dupa bunul plac. Si sa-ti fie tie rusine ca imi spui mie ca ai depus un efort atat de mare ca sa castigi acest premiu, mare branza un comentariu... Fii serioasa! Eu am participat la fel si fel de concursuri de makeup si nail art unde intr-adevar a trebuit sa depun efort ca sa-mi arat talentul. Asa ca... Eu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa nu mai vii cu rautati la mine pe blog.

      PS: Prietenele mele nu au bloguri, si nici nu au participat la concurs. :)

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. "Vreau sa vad comentarii sincere si cat mai corect scrise din punct de vedere gramatical." Vezi tu aici cuvantul "creativ"? Eu am fost scurta si directa, nu am cerut eseuri, da?

      Nu nascoci chestii gen ca nu pun pret pe comentariile voastre, chiar le-am citit pe toate de cateva ori ca sa le aleg pe cele mai ok, si nu am putut, pentru ca au fost mai multe de 3.

      Eu n-am pretins nicio surla si trambita, eu imi vad de treaba mea, cine ma apreciaza pt ceea ce fac e bine venit pe blogul meu, cine nu ma apreciaza si vine pe aici doar pentru concursuri, nu are niciun drept sa-mi dea mie sugestii.

      Si te rog frumos sa iti vezi in continuare de treaba ta si sa nu mai comentezi ca n-o sa-ti mai aprob comentariile. Am treaba si nici nu mai am dispozitia necesara sa-ti mai dau explicatii. Ai pierdut, treci peste. O seara faina.

      Delete
    4. Doamne! Eu cand am dat comentariul nici nu ma gandeam ca o sa castig, am facut-o pentru ca stiu ce inseamna sa faci un concurs, stiu ca colaborarile nu vin ca painea calda.. In schimb eu pe blogul asta nu am trecut doar cand au fost concursuri, am avut un timp cand chiar doar asta faceam , citeam bloguri.. In plus sa lasi un comentariu nu mi se pare un lucru iesit din comun, nu mi se pare ca si cum eu scriu pentru un concurs zeci de articole si primesc ciuciu :)) ! Asta-i adevarul . Nu le mai baga in seama.. Ma bucur ca am castigat, adevarul e ca mi le doream. Imi plac. Si oricum sunt curioasa cat de bune sunt, pentru ca ti-am zis eu chiar am pielea ca nisipul de la soare si fac besici ;)) In fine, nu te supara pe niste tipe care nici macar nu te citesc, ar fi stiut ca in momentul de fata ai si alte probleme.. nu doar sa le raspunzi la comentarii rautacioase ;) Muuultumesc mult!

      Delete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart