Guest post- Avantajele si dezavantajele ofertelor last minute

Majoritatea oamenilor atunci cand isi doresc sa plece in vacanta, intentioneaza sa cheltuiasca cat mai putin bani, daca te afli printre acestia, atunci trebuie sa stii ca atunci cand cauti oferte pentru vacanta trebuie sa te axezi pe oferte last minute, ele sunt ceea ce iti trebuie. Spre deosebire de tipurile de oferte early booking care presupune cu totul altceva, ofertele last minute au si el atat avantaje cat si dezavantaje. 

Un avantaj este reprezentat de faptul ca aceste oferte promoveaza de obicei destinatii exotice: oferte last minute Grecia, Egipt sau Turcia, asadar, daca esti norocos poti pleca in vacanta mult visata cu mai putini bani decat credeai.

Un dezavantaj il reprezinta jobul, in sensul ca daca nu ai unul flexibil, nu poti pleca in vacanta, intrucat in cazul ofertelor last minute probabilitatea sa pleci chiar a doua zi este destul de mare. Un alt dezavantaj ar fi ca nu putem spune ca exista o anumita perioada in care site-urile sau agentiile fac astfel de oferte, iar cand sunt postate trebuie sa fiti vigilenti, de obicei exista oameni care le vaneaza si care isi fac rezervare chiar din primele minute ale postarii lor.

Cat despre avantaje, din nou, putem spune ca economisesti o gramada de bani si beneficiezi de aceleasi conditii pentru care in urma cu cateva luni ai fi fost nevoit sa platesti mult mai mult. Also poti organiza aceasta escapada pe ultima suta de metri fara a fi nevoie sa devii un vizitator frecvent al agentiilor de turism sau sa completezi nu stiu cate formulare.

Asadar, ca orice lucru avem dupa cum spuneam si avantaje si dezavantaje, dar ceea ce este important este ca trebuie sa va informati cu atentie despre toate detaliile pachetului pentru ca evita dezamagirile si neplacerile ulterioare.

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart