Lenjerie sexy la Sevensins

Hola chicas! Ce faceti? Cum sunteti? Ce mai e nou? La mine nimic. Ma "scunfund" in munca si rutina, noroc cu internetul asta ca ma mai relaxez si eu din cand in cand. Si relxandu-ma asa eu ca de obicei, am gasit un site cu lenjerie intima de pe sevensins.ro interesanta. Si o sa vi se para ciudat ca vorbesc despre lenjerie, dar chiar arata uimitor, adica nu-mi vine sa cred ca exista oameni, femei mai bine zis care poarta asa ceva.
Adica is misto, nu zic nu, dar eu sunt adepta unui stil mai cuminte, comod, lejer, cum vreti sa-i spuneti, bine, nu m-ar deranja sa-mi surprind gagicutul din cand in cand cu o astfel de lenjerie, insa am vazut si o camasa de noapte pe Sevensins foarte cute, asa ca pentru mine, hehe.

Anyway, au mai multe chestii pe site, chiar mi se pare ca am facut un wishlist cu costume de baie Sevensins, nu-l mai gasesc acum, insa au unele super faine. Cel putin pe mine m-au facut sa-mi doresc sa vina odata vacanta sa merg la mare, la soare, sa ma distrez un pic, sa ma balacesc, bronzez, ai ai, prea multa munca strica, stiu.

Mno, deci despre asa voiam sa va vorbesc, lenjerie sexy. Purtati asa ceva? Ati purtat sau va tenteaza sa purtati? Sunt curioasa, sunt incomode sau? I mean, nu cred ca sunt facute oricum pentru comoditate, nu, deci cam nelalocul ei intrebarea. Uitati de asta, raman la sunteti pentru lenjerie sexy, camasute de noapte sau pijama? 

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart