Sa cunoastem produsele: Rimelul

Buna fetele! 

La multi ani! Sa aveti un an minunat, pentru ca voi sunteti minunate si meritati, also am decis ca prima postare pe anul acesta sa fie despre rimel. Am decis sa continui seria: "Cunoasterea produselor". Va multumesc ca mi-ati fost alaturi si sper sa fiti in continuare caci acum nu o sa ma gasiti doar pe blog ci si pe Youtube. In stanga o sa vedeti un buton mare care face trimitere catre canalul meu, va invit sa va abonati daca aveti placerea, bineinteles. Deeeci, sa incepem!

Rimelul se gaseste de obicei in trei variante:

Rimelul pentru volum, care acopera fiecare geana in parte de la radacina la varf cu particule care dau un plus de volum genelor si le fac sa arate mai groase si mai pline.


Rimelul pentru alungire contine polimeri din plastic care se lipesc doar de varful genei si o fac sa para mai lunga.

Rimeul pentru definire acopera fiecare geana, lasandu-le separate si bine definite. Acest rimel confera aspectul cel mai natural. 

Pe piata se gaseste si rimel rezistent la apa. Totusi, daca nu esti predispusa la alergii care sa-ti faca ochii sa lacrimeze, evita sa folosesti formula rezistenta la apa, fiindca se indeparteaza foarte greu si poate distruge genele delicate. De asemenea, femeile cu ochi sensibili ar trebui sa se fereasca de acest tip de rimel deoarece este cel mai iritant dintre toate. 

Majoritatea femeilor nu realizeaza ca, pentru obtinerea unui rezultat final bun, periuta aplicatoare este la fel de importanta precum continutul tubului de rimel. 

Periutele pot fi gasite in patru forme de baza.
 Aplicatorul in forma de semiluna te ajuta sa iti mentii genele curbate in timp ce aplici rimelul.
 Aplicatorul gros si rigid te ajuta sa-ti ingrosi genele aplicand rimel pe fiecare fi in parte.
 Aplicatorul care seamana mai mult cu o surubelnita. Acesta fie are perisori foarte mici si aspri, fie n-are deloc. Te ajuta sa separi genele colorand fiecare fir in parte porning chiar de la radacina.
 Aplicatorul conic are perisori foarte scurti la capete si din ce in ce mai lungi catre centru. Te ajuta sa separi fiecare geana in parte in timp ce ii dai un plus de volum.

Este mai bine sa aplici doua straturi subtiri de rimel decat unul singur si gros- "ïncarcat". Personal prefer genele voluptuoase. Spre deosebire de genele subtiri si lungi, acestea voluminoase pun in valoare foarte bine ochiul si-i dau un plus de farmec.

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!
sursatext: "Machiajul perfect"- Robert Jones
sursafoto: www.google.com

3 comments:

  1. Nu prea inteleg pt ce sunt toate tipurile de periute din imag ,cred ca nu le ai descris pe toate .. Niciodata nu am priceput diferentele astia

    ReplyDelete
    Replies
    1. pai vreo 2 seamana, nu am gasit poze cu toate tipurile descrise, cred ca ar trebui sa caut totusi :) Bine ca mi-ai spus.

      Delete
    2. desi cele 4 descrise de mine sunt formele de baza, restul sunt completari gen :)

      Delete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart