Sa cunoastem produsele: Ce folosim pentru sprancene?

Sprancenele pot fi colorate cu produse care se gasesc sub patru forme:

Creionul, este cel mai precis si mai des folosit produs pentru definirea sprancenelor. Comparativ cu celalalte creioane folosite pentru machia, cel pentru sprancene are, de obicei, o consistenta usor cerata pentru a adera mai bine si pentru a rezista mai mult timp. Daca folosesc un creion pentru sprancene, asigura-te ca este bine ascutit- cu cat varful este mai ascutit, cu atat este mai usor de utilizat.


Pudra pentru sprancene este mata, fara stralucire, cu un continut ridicat de pigment. Este aplicata de obicei cu o pensula. Pudra poate fi folosita si pentru a fixa cremele sau creioanele de sprancene. Acest produs confera un aspect natural atunc cand il folosesti la acoperirea spatiilor dintre sprancenele tale.

Crema de sprancene, iti da o infatisare spectaculoasa si are aspectul cel mai putin natural. Este o crema mata, aplicata cu ajutorul unei pensule si este indicat sa o fixezi cu pudra pentru a tine mai mult. Iti ofera acea acoperire opaca de care ai putea avea vreodata nevoie.

Gelul pentru sprancene (rimel pentru sprancene) este de fapt un gel pentru firele din sprancene. Este ideal pentru sprancenele care nu au o directie de crestere uniforma pentru ca te ajuta sa le ordonezi. Gelul poate fi colorat sau incolor.

Sfat: Evita creioanele pentru sprancene care au prea multa ceara! Te vei chinui foarte mult sa-l aplici uniform si risti sa obtii un aspect artificial si strident.

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!
sursatext: "Machiajul perfect"- Robert Jones
sursafoto: www.google.com

2 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart