I'm back (nail foils review)

Hello fetele mele! Am revenit dupa o pauza in care nu prea m-am relaxat deloc fiindca am avut licenta, dar greul a trecut, oficial sunt absolventa a Facultatii de Drept si Stiinte Administrative si sunt mandra de asta, de acum inainte os vedea incotro s-o iau, inca nu m-am hotarat.

Mai intai de toate tin sa va spun ca am gresit postarile si am avut o reclamatie, in fine, dar am pregatit altceva pentru revenirea mea si anume un mic review despre foliile de transfer pentru unghiute. Foliile le am de pe KKCenterhk.com si sincer nu sunt foarte multumita pe ele pentru ca nu am putut sa le intind cum trebuie pe unghiute, mi-au ramas linii si nu s-au imprimat sa zic asa foarte bine, sa va arat si poze:

EN: Hello my girls! I am back after a long break, I've had exams and I was very busy because I graduated from Law school, and I am very proud of that. 
I've prepared for you a review for nails foils that I've got from KKCenterhk.com and honestly I like them but on my nails don't look very good, I'm gonna show you pics:
Ar arata genial daca ar iesi ca in filme (vorba aia) in rest nu prea am ce sa comentez, probabil tine de pricepere, eu nu ma impac bine cu ele si pace, de fapt nu ma impac bine cu nicio folie, deci... La alte fete s-ar putea sa iasa mai bine, hi hi. 


EN: It might look awesome if I would know how to wear them, I love the designs and the colors and I would wear them more if I could make them look better, hihi.
Asa arata in recipientele lor, chestia aia alba este lipiciul, care trebuie lasat la uscat ca foliile sa se prinda de unghiute. Sunt tare faine, mai ales cea cu stelute, nu? Nu o sa ma dau batuta si o sa mai incerc sa vad daca reusesc sa realizez o manichiura decenta cu ele, hehe. Wish me luck.

EN: This is how the foils look, the white thing is the glue, which must be dry so the foils can transfer to the nails. They're very pretty, especially the one with the galaxy stars, right? I won't give up and I'll try again to do a mani with the foils, hehe. Wish me luck.
Pe curand...
App, aveti vreo experienta cu foliile de transfer pentru unghiute?

EN: See you soon...
Btw, do you have any experciences with nail foils?

7 comments:

  1. Mi-as fi dorit si eu sa le incerc, dar daca tot nu ies bine...mi-a trecut :))

    ReplyDelete
  2. Ce pacat ca nu le-ai putut intinde bine :( Eu am vazut un tutorial despre ele si pareau super simplu de utilizat, totusi pana la proba contrarie totul e relativ ;)) Good luck cu ele!

    ReplyDelete
  3. Trebuie sa pun si eu mana pe ele, neaparat. Cea galaxy arata genial, mult succes, sigur o prinzi indemanare! :*

    ReplyDelete
  4. Si cum nu se putea sa nu fiu eu habauca - Felicitari, absolvento! :*:*

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart