Spring/ summer nails/ Manichiura de primavara/ vara cu fluturasi si strasuri

Hello fetele! Stiu ca am tras chiulul, dar sa stiti ca e cu un motiv, sesiuneaaaa. Am mai scris pe blogul personal, insa nu am avut timp si de acest blogulet, e destul de greu sa postezi pe ambele bloguri mai ales cand examenele si vremea frumoasa isi fac simtita prezenta, asadar sper ca ma intelegeti. Totusi o sa incerc sa postez mai des si o sa incep de azi prezentandu-va manichiura cu care am participat la un concurs organizat de Ela's Dreams, concurs pe care l-am castigat si profit de ocazie sa-i multumesc mult de tot pentru bunatati, hihi.
Aceasta este manichiuraaaaaaa, sper ca va place, testasem o ojica pentru postarea cu o culoare si am decis sa fac un model pe baza respectivaaaaa, in fine, acesta este premiul castigat la concursul Mihaelei.
Super, nu??? Am testat aproape tot de aici, mai putin oja roz, am avut mici probleme la foliile acelea de lipit pe unghii in sensul ca nu am putut sa le lipesc uniform si m-am dat batuta, dar imi plac enorm pensulicile, chiar cautam asa ceva pentru ca pensulele mele de nail art sunt cam grosute, sunt perfecte pentru picturi, mwahahaha. Am facut o poza pentru voi cu oja albastra pe unghii, v-am zis ca am inceput sa ador ojele mate, nu???
Minunata culoare!!! Nu am facut poze cu manichiura pufoasaaaa, insa o lasam pe data viitoare, v-am pupat si sa aveti un week-end fain sau ma rog, ce a mai ramas din el.

10 comments:

  1. Cum sa nu castigi cu superbitatea aia de manichiura?! :D
    Sa te bucuri de premiu! :D
    Ce forma ai la unghii!! :D

    ReplyDelete
  2. Superba manichiura ta, chiar ai meritat sa castigi, felicitari :* legat de oja mata albastra, oh...cred nu mai are rost sa-ti zic ca imi place foarte mult :X:X

    ReplyDelete
  3. Oja roz o am si eu la pedi,Lavi. :X E foarte draguta,insa cea albastra e mai de efect! Felicitari pentru premii si concurs!
    A.L.E

    ReplyDelete
  4. Foarte frumoasa oja mata, sa folosesti toate produsele cu placere,ma bucur ca iti plac pensulele si eu am acelasi set si sunt multumita de el,pupici :)

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart