Guest post - Cu Fortuna Business Travel calatoresti cu stil!

Azi vreau sa iti povestesc despre agentia de turism Fortuna Business Travel, o agentie care o sa gaseasca pentru tine intotdeauna cea mai convenabila varianta de calatorie si care va negocia pentru ca tu sa primesti cele mai bune conditii. As putea spune ca Fortuna Business Travel este mai mult decat o simpla agentie de turism, ci si un partener de incredere, ofera o gama de servicii care include organizare de vacante, atat externe cat si interne, pachete de tip City Break, sejururi complete la munte sau in diverse tari exotice.
Cu Fortuna Business Travel ai posibilitatea sa iti rezervi o vacanta in Nisipurile de Aur 2015, sau poti arunca o privire peste ofertele Thassos din 2015, croaziere de lux, vacante faine in care iti poti face amintiri de neuitat, sau poti alege sa iti petreci un Revelion in Amsterdam la un pret foarte bun, bineinteles acestea fiind doar cateva exemple de oferte pe care le gasiti la ei.

Sa iti mai spun ca aceasta agentie se face remarca si prin intermediul departamentului specializat pentru evenimente si servicii corporate? Spuneam ca gaseste mereu cele mai bune oferte de pret pentru tine, dar Fortuna Business Travel, gaseste cele mai bune oferte si pentru compania ta fiindca printre multele servicii oferite, se numara si pachete de cazare business, inchiere masini si transferuri, pachete de grup, asigurari medicale, organizarea de evenimente speciale atat in tara cat si in strainatate, si mereu vei avea la dispozitie un agent specializat cu care poti sa discuti despre varianta optima de calatorie. Acest agent va face rezervari pentru tine oricand, chiar si in regim de urgenta daca este nevoie.

Ce sa mai, eu zic ca Fortuna Business Travel, e o alegere potrivita din toate punctele de vedere daca stii sa te respecti si stii ca meriti ceea ce este mai bun!

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart