Sa cunoastem produsele: Fardul de obraz

Ei bine, fardul de obraz sau blush-ul se gaseste in 4 variante.

1. Fardul de obraz pudra, care este un pigment intr-obaza de pudra. Aplicat cu o pensula speciala, da fetei un plus de culoare care se potriveste foarte bine tuturor tipurilor de piele. Este cea mai utilizata varianta, fiind si foarte usor de folosit- si se gaseste intr-o paleta larga de culori. Este cea mai buna optiune pentru tenul gras.

2. Fardul de obraz crema, este un pigment intr-o baza de crema. Are un aspect proaspat, usor umed, conferind o stralucire naturala. Este deosebit pe un ten uscat pentru ca aluneca delicat pe fata. Trebuie sa il aplici inainte de pudra pentru ca altfel nu se va integra bine in machiaj. 

Insa, daca ai tenul gras, fardul de obraz crema nu este cea mai buna alegere pentru tine pentru ca nu va arata bine pe fata ta. Si nu este indicat nici pentru o fata cu pori, deoarece ii va accentua. Este ideala pentru cine nu are nevoie sau nu doreste sa foloseasca fondul de ten. Aplica fardul de crema cu degetele sau cu un buretel si netezeste zona pana ce produsul intra in piele.

3. Fardul de obraz gel, este compus din pigmenti integrati in particule de silicon. Este usor de intins pe pielea nemachiata conferindu-i acesteia o stralucire gingasa, usor translucida. Asta nu inseamna ca nu poate fi folosita peste un fond de ten. Tine minte doar ca este maib ine sa o aplici inainte de a te pudra. Este de durata, arata foarte natural, si este usor de intins. O poti apllica si cu degetele, si cu un buretel, masand usor pana cand patrunde in piele.

4. Fardul de obraz lichid, este un lichid care pigmenteaza pielea. Este ideal pentru toate tipurile de piele. Se aplica precum fardul de obraz gel, cu degetele sau cu un buretel, dar este mai greu de folosit. Trebuie intins repede pentru a nu pata. Este rezistent la apa asa ca te poti astepta sa tina intreaga zi.

Sfat: Daca folosesti fardul de obraz pudra pe pielea nemachiata, ai face bine sa-ti aplici mai intai un strat subtire de pudra pentru a nu capata un aspect patat.

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!
xoxo, Dope Girl
sursafoto: www.google.ro

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart