Guest post- Trucuri pentru a-ti mentine mirosul parfumui sa reziste cat mai mult

Hello there! Ador parfumurile, probabil ca si voi, insa eu mereu m-am intrebat ce pot face ca mirosul parfumului sa reziste cat mai mult. Si cum majoritatea probabil ca stiti, acelasi parfum poate avea mirosuri diferite in functie de persoana care il foloseste fiindca are in componenta sa anumite substante care reactioneaza diferit in contactul cu pielea fiecaruia dintre noi. Asadar, daca e ceva ce am invatat pana acum despre parfumuri, este faptul ca niciodata nu trebuie sa te iei dupa altcineva atunci cand il alegi, cea mai buna cale este sa-l testezi pe propria piele pulverizand la incheietura mainii si asteptand in jur de 5-10 minute.

Acum stiu ca sunteti si voi curioase cum puteti face ca parfumul sa persiste, deci, primul truc ar fi evitarea expunerii parfumului la temperaturi extreme sau la soare. Mereu sa alegeti parfumuri originale de femei, conteaza calitatea foarte mult. Daca se poate folositi o lotiune de corp sau un deodorant din aceeasi gama pentru a spori mireasma parfumului respectiv.

De asemenea o idee buna ar fi sa va reimprospatati parfumul de mai multe ori pe zi, cam la 4-5 ore si de ce nu, folositi un parfum in functie de dispozitia voastra.

Sper ca v-am fost utila ca sa zic asa, iar ca sa ma fac si mai utila, hehe, va recomand sa aruncati o privire peste parfumurile de pe Elefant.ro, au o gramada, Armani Code la pret foarte bun, la fel si parfumului Lady Gaga, care este favoritul meu. Also, daca va abonati la newsletter primiti 50 de lei cadou. Nu-i rau, nu? Eu deja m-am abonat, astept sa vad ce comanda fac ca sa ma folosesc de cadouas, hihihi.

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart