Tu cum iti alegi cafeaua? - Guest post

Se stie ca atunci cand ramai fara baterii, ai nevoie de o cafea tare care sa te puna pe picioare. Dar ce faci atunci cand nu bei cafea? Sau ce faci cand nu stii ce cafea sa bei? Si oricum, de unde stii care este cea  mai buna cafea pentru tine? Cum de exemplu eu nu beau cafea, de unde sa stiu ce cafea imi prieste?

Ei, am dat un search pe Google si am descoperit ca exista magazine care iti pun la dispozitie multe feluri de cafea, diferite arome, diferite firme, cu sau fara lapte, si asa mai departe, unul din magazine este Shopidoki, care bineinteles, pe langa cafea ne pune la dispozitie si multe alte produse cum ar fi bauturi, produse pentru bebe si mamica, produse de ingrijire personala, produse pentru ingrijirea casei, produse naturiste, textile, electrocasnice si nu in ultimul rand produse pentru animale, insa azi eu o sa vorbesc despre cafea.

sursafoto: www.google.ro

Asadar, am vazut ca sunt mai multe firme: Fortuna (din asta le cumparam alor mei cand eram mica, dar nu-mi amintesc sa fii gustat decat cateva boabe, era buna, ce-i drept, dar de unde sa stiu cat de buna, daca nu am mai incercat alta cafea?), Jacobs, Fort, Amigo, Tchibo, Nescafe, si sunt in ceata, care este cea mai buna?

Sa fie oare gustul fiecaruia un criteriu decisiv? In cazul asta cred ca nu-mi ramane decat sa le incerc pe toate si sa spun care-mi place mai mult, care imi prieste, care este facuta pentru mine, nu? Voi cum ati descoperit cafeaua care vi se potriveste?

1 comment:

  1. Super articol, felicitari ! :D
    Cafeaua mea preferata a fost, este si va ramane Lavazza, cu siguranta !
    De la gust pana la calitatea acesteia dar si faptul ca ma trezeste instant o face sa fie preferata mea. :)
    Pupici !

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart