Super coliere by Alya

Hello fetelor! Dupa cum stiti sunt o mare iubitoare de bijuterii si mereu sunt in cautare de chestii noi. Mi-am cumparat un colier statement de curand, unul din wishlist-ul facut acum ceva timp si am trecut la explorare din nou, adica, va dati seama cate bijuterii asteapta sa fie dorite si probabil candva cumparate de mine?

So, am gasit un nou website, magazin online, bagati-l in ce categorie vreti, Alya ii spune care are tot felul de accesorii: de la coliere, bratari(http://byalya.com/8-bratari), inele si cercei pana la posete. Ca si preturi mi se par super accesibile, ca exemplu vedeti aici pret colier Golden Lion, stiti ca eu nu mint si nu vorbesc prostiute niciodata (bine, uneori, mai gresesc si eu ca doar sunt om, hihihi). Oricum esentialul este ca mi-au placut maxim cateva coliere si mi le doresc fooooarte mult, foarte, stiti ce inseamna foarte? Ei, atat de mult.

Astea patru m-au atras foarte mult, sunt imense si sunt mirobolanteee. Primul din dreapta e favoritul meu, e confectionat din mai multe modele de lanturi ceea ce il face foarte deosebit in ochii mei, probabil ca v-am mai aratat coliere asemanatoare, dar nu la fel, si ma declar oficiala addicted coliere statement.

Mmm, ma intreb oare cate fete au acesta adictie? Am numarat pana acum vreo 10, si toate sunt beauty gurus, deeeeeci am avut si inca am de unde sa ma inspir, hahahaha. Si cand zic inspir, o zic in sensul al bun, nu in sensul de copiat, nu-mi place sa copiez pe nimeni, iar daca mai copiez din cand in cand o fac in felul meu, adaug un pic de Dope. Anyway, va invit si pe voi sa aruncati un ochi pe site-ul despre care va spuneam mai sus, poate gasiti ceva pe placul vostru. Zi faina.

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart