Sa cunoastem produsele: Fardul de pleoape- Texturi

Fardul de pleoape poate avea diferite texturi si se pot abtine mai multe aspecte:

TEXTURI
Pudra poate fi pulbere sau compacta. Ambele variante pot fi gasite in nuante de la mat la stralucitor sau iridescent. Fardul pudra este cel mai folosit pentru ca se amesteca foarte bine si se integreaza usor in machiaj. Dintre toate produsele de machiaj, aceasta textura ofera cea mai variata gama de culori (pic.1).Crema poate fi mata sau stralucitoare (pic. 2). Este extraordinara pentru o tusa de culoare pe intreaga pleoapa. Dar, atentie mare, aproape toate fardurile crema se pot aduna pe fata. Totusi, se gasesc si farduri crema care, dupa uscare, capata aspect de pudra. Acestea sunt cele mai bune. Poti, de asemenea, sa amesteci fardul crema cu cel pudra pentru a obtine un aspect mai intens.
Fardul lichid (pic. 3) este, de obicei, lucios, metalic si este cel mai greu de aplicat. Pentru ca nu se integreaza foarte usor in machiaj, trebuie sa ai dexteritate si este indicat sa folosesti o pensula. Fardul lichid este folosit fie drept contur, fie se aplica aproape de baza genelor, pentru a conferi intensitate culorii.
Creionul (pic. 4) este folosit la colorarea zonei din jurul ochilor pentru ca este destul de ascutit si poate fi aplicat cu precizie. Dupa ce aplici fardul, intinde culoarea cu degetul, cu un aplicator cu varf din burete sau cu o pensula, pentru a obtine efectul dorit.Sfaturi:
Pentru o culoare mult mai intensa, incearca sa combini fardul pudra cu cel crema. Pudra aplicata peste crema impiedica amestecul, insa trebuie sa incepi mereu cu fardul crema. Desi contrazice regula crema peste crema si pudra peste pudra- da intotdeauna roade.

De asemenea, poti folosi fardul pudra drept contur pentru ochi. Trebuie doar sa-l aplici ud sau uscat cu o pensula.

Unele farduri pudra sunt mai presat si cu consistenta unei pulberi, iar altele au o textura usor cremoasa.

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!
sursatext: "Machiajul perfect"- Robert Jones
sursafoto: www.google.com

4 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart