Sa cunoastem produsele: Pudra

Hello girls! Sper ca ati avut sarbatori frumoase si ca a venit Mosul pe la voi. Am decis sa continui seria: cunoasterea produselor, asa ca azi vorbim despre pudra.

Asadar, pudra fixeaza machiajul- care altfel nu ar rezista toata ziua. Absoarbe grasimile din piele si impiedica tenul sa straluceasca pe durata intregii zile. Este si pasul ultim care da pielii tale un aspect catifelat si natural. Poti sa-l aplici usor peste pielea curata si hidratata cu o crema de zi pentru un aspect proaspat, natural.
Pudra are la baza fie amidon de porumb, fie talc. Practic se gaseste in doua formule: pulbere sau compacta. Daca doresti sa-ti fixezi machiajul, foloseste o pudra pulbere. Are efectul dorit si rezista mai mult timp pe fata. Pudra pulbere contine mai multi compusi care absorb grasimile, fiind astfel cea mai buna optiune pentru un ten gras. Daca insa calatoresti, pudra compacta este cea mai avantajoasa. Pudra este o necesitate in cazul tenului gras. Absoarbe grasimile din piele si poate fi aplicata toata ziua. Cu cat pudra este mai fina, cu atat este de o calitate mai buna si astfel probabilitatea de a se aduna pe fata este mai mica. Pudra fina va avea un aspect si o textura catifelata, iar cea mai putin fina va fi mai aspra.

Tu ce tip de pudra folosesti? Momentan eu folosesc pudra compacta.

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!
sursatext: "Machiajul perfect"- Robert Jones
sursafoto: www.google.com

2 comments:

  1. Eu nu folosesc nici o pudra, ma tenteaza cea translucida dar doar pentru perioada verii.

    ReplyDelete
  2. mie imi ususca pielea pudra ce-mi recomanzi ;)

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart