Unghii mireasa/ bridal nails

Hello girls! Azi sunt si eu mai libera un pic si am decis sa va arat manichiura mea pentru concursul Giei, tema este dupa cum probabil v-ati dat seama, Bridal nails, unghiute de miresica, hihi si pot sa va spun ca am facut modelul cu mare drag pentru ca am avut o asa inspiratie, moama, moamaaa. Sa va arat ce mi-a iesit:
Pentru floricele am folosit pixul 3d, nu am fost foarte multumita pentru ca nu a fost chiar asa de 3D cum as fi dorit, insa modelul arata binisor, zic eu. In rest am folosit ojica mea favorita roz si perlute aurii, nu stiam dar zau ca auriu cu roz da foarte bineeee! E o combinatie de culori pe care o voi folosi mai des in vara asta.

Deci? O parere? :D Sper ca va plac si va rog sa-mi tineti pumnii. Aaa, de asemenea vreau sa-mi spuneti cum vi se pare noul aspect, am mai pastrat cateva elemente din tema cea veche, dar am simtit nevoia de schimbare si in loc sa lucrez la licenta bineinteles ca mi-am facut altceva de lucru, ehhhhhhhhhhhhh. Cam atat pentru azi, week-end fain sa aveti. Pupicei. 

11 comments:

  1. Wow, sunt super reusite. Nu stiu daca le-as asocia tocmai cu o mireasa, insa da, le vad purtate la o rochita alba. Felicitari !

    Pupici,
    Maria:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D cred ca ar arata mai bine modelul pe unghii cu gel:D:)

      Pupicei

      Delete
  2. Sunt suuuperbe, zau ca-mi plac enorm! :D :*

    ReplyDelete
  3. Te-ai chinuit puţin cu perlele probabil.Cred că iese o manichiură dăgălaşă şi fără ele. Adică una mai uşor de purtat şi când nu eşti mireasă. Doar că în loc de perluţe să faci puncte mici din ojă.

    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. am incercat si fara si arata destul de bine:D nu m-am chinuit foarte tare, doar ca nu sunt practice, pana seara s-au dus naibii :(

      kissez

      Delete
  4. M-am indragostit rau de tot de manichiura ta :X:X:X Sunt geniale floricelele!!

    ReplyDelete
  5. Cat de frumoasa este manichiura asta! Pupici

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart