ikat nails

Hola chicas! Ieri am avut si eu in sfarsit chef de unghiute asa ca mi-am facut un model pe care l-am vrut de mult timp si pe care l-am neglijat. So, azi va prezint ikat nails, tananananananananana, initial nu stiam ce combinatie de culori sa folosesc, nu ma puteam decide intre roz sau albastru, hihihi, dar am gasit o ojica pierduta prin cutie si consumata pe jumatate ce mi-a atras atentia si nu m-am putut abtine sa nu incerc o combinatie noua. Deci oja bronz este o oja de la Madonna, numarul 61, o am de foarteee mult timp, ma mir ca a tinut atat, iar restul oja alba mata, un roz inchis si negru. 
Asta mi-a iesiiiiiit!!! Va plac sau? Sper ca va plac pentru ca eu le ador, din punctul meu de vedere a iesit foarte bine si asta o zic cu modestia care ma caracterizeaza, hihi.

Ati incercat si voi modelul? Daca nu, ce mai asteptati? Gasiti o gramada de tutoriale pe Youtube si bineinteles puteti folosi ce combinatii de culori doriti. E funny si perfect pentru vara. 

PS: In poza cu zoom la degetul mare aveam prea mult ulei pe degetel, se vede cam ciudat, sa nu va ganditi la cine stie ce. Aaa, si am amanat postarea cu proiectul "diy" pentru ca nu-mi plac pozele si pentru ca era vorba despre pictatul unei mustacioare cu vopsea acrilica pe un tricoas, insa l-am bagat la spalat si s-a cam luat, deci nu mai are rost. Pe curand. 

13 comments:

  1. Super arata. Nu am incercat niciodata,am in plan de ceva timp, dar mereu aman. O sa incerc si eu la un moment dat. Oricum...tie ti-a iesit frumos.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D merci:D :D eu zic sa nu mai amani, e superb modelul :D

      Delete
  2. E foarte frumoasa manichiura ta :* stiu ca am vazut acest gen de manichiura mai de mult si am zis ca o fac si eu, ar trebui sa ma tin de cuvant :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D sa te tii draga mea:D ca abia astept sa vad ce-ti va iesi! :D

      Delete
  3. Sunt superbe, nici nu pot sa spun altceva. Cred ca ai muncit ceva la ele, asa ca meriti toate felicitarile.

    Pupici,
    Maria:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D nu e foarte mult de munca, dar multumesc:D pupicei!: D

      Delete
  4. Arata tare, tare bine, trebuie neaparat sa incerc si eu! :D
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Iuuuuiii, ce super arataaaaa!! E tare frumos modelul, ai ales culorile tare bine si ti-a iesit perfect :X imi place mult de tot!

    ReplyDelete
  6. :D iii:> abia astept sa-l vad:> kiss

    ReplyDelete
  7. Foarte interesanta si draguta mani a ta! :*

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart