Cirese pe unghii

Buna feteloooor! Azi vreau sa va arat o mani purtata luna trecuta cand inspiratia si cheful imi pierisera de tot. Modelul l-am facut dupa un tutorial de pe Youtube si se potrivea cu starea mea de atunci, sa zicem mai nostalgica pentru ca am simtit nevoia de ceva vintage, efect pe care l-am creat cu ajutorul bulinutelor dar si a catorva umbre la ciresele. 

Imi place tare mult rezultatul, iar azi am vazut varianta si pe roz, probabil o sa incerc si asa, hihi, e un model super pentru vara mai ales ca ciresele nu intarzie sa apara (iubesc ciresele).

Voua va plac ciresele? Sunteti fan manichiura vintage??? Mie-mi plac chestiile vintage foarte mult, dar totusi ma atrag si chestiile moderne,
minimaliste.

Ca baza am folosit o oja de la Leydi, numarul 768, dar nu inainte de a aplica un lac incolor pentru protectia unghiei, iar bulinutele si ciresicile le-am pictat cu vopsea acrilica. Sa vedem mai multe poze:
Foarte dragut, nu? De cand a venit vara parca-mi vine nu doar sa mananc multe fructe si salate ci si sa-mi pictez pe unghiute,  imi place sa ma asortez, hihi. Imi cer scuze pentru cuticule, nu arata foarte bine, dar am renuntat de ceva timp sa le mai tai (parca v-am mai spus asta, hmmmm).
In fine, data viitoare o sa va arat inca un model cu fructe, sper sa va placa. Pe curand... Pupicei. 

7 comments:

  1. Ce frumos e ! Bravo !
    btw : îmi plac petalele blogului tău

    ReplyDelete
  2. Sunt simpatice cireselele :* multumim ca ne invelesti in petale de trandafiri ;))

    ReplyDelete
  3. Este asa dragalasa manichiura :) imi aduce aminte de cand eram mica si mancam cirese la bunica

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart