Tribal nails - Colaborare/ Manichiura tribal

Buna fetelor! Incep postare prin a-mi cere miliarde de scuze ca am intarziat atat de mult cu unghiile tribal, dar am avut cateva zile asa de proaste, mai bine zis, am avut o leneeeee de nu o pot descrie si in ciuda acestei leni care m-a cuprins sa stiti ca am incercat vreo 2, 3 modele de tribal si mi-am sters unghiile de nenumarate ori pana sa raman cu un model, dar va spun ca nici de asta nu-s multumita. 

Nu stiu ce se intampla insa au inceput sa nu ma mai multumeasca pensulele speciale pentru nail art, mi se par destul de groase, eu vreau linii subtiri, dar ele nimic, tot linii groase imi dau, arrrrrrrr, cred ca o sa le folosesc doar pentru flori sau mai stiu eu ce, ca in rest o sa apelez la mini-pensula mea improvizata.
Asadar acestea sunt unghiutele mele tribal, aaa si am observat ca in ultima vreme sunt cam obsedata dupa roz, dupa cum puteti observa si husa telefonului este roooz, hi hi, nu sunt piti, dar ma calmeaza asa culoarea asta, don't ask me why. Aaaa si inca o precizare, in ultima poza sa stiti ca telefonul meu este spoit de fond de ten, adica stiti voi, tocmai ce vorbisem la telefon si fiind tencuita se ia pe telefon, mereu le manjesc asa de parca ar fi jegoase, nici nu mi-am dat seama cand am facut poza, deci me scuzati dragele mele.

So, sper ca v-au placut si va invit sa vedem si "tribalele" fetelor:

Pupici, pe curand.

11 comments:

  1. Vesel, colorat, dungat si adorabil modelul. Super draguta varianta ta pentru tribal nails. Me like it! Pup.

    ReplyDelete
  2. frumoase si vesele! :*
    http://foxxynico.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  3. Frumos modelul :* hehe, si mie mi se par cam groase pensulele :))

    ReplyDelete
  4. Imi place "tribala" ta ;)):X
    P.S: si mie mi se intampla chestia cu fondul de ten mentionata de tine mai sus:)), deci no stress;)). Daca mai pun si in cursul zilei mana pe fata manjesc tooot:)) foi, pixuri etc.:))
    :*
    http://miss-lorrie.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) ah, deci ma simt mai bine=) nu-s singura:d hihi :D pupici

      Delete
    2. :)))
      ai o nominalizare de la mine, aici : http://miss-lorrie.blogspot.ro/2013/05/tag-my-perfect-imperfection.html
      :*

      Delete
  5. Foarte frumoasă manichiura ! Ador modelele tribale și rozul, așa că aș purta cu mare plăcere o astfel de manichiură ^_^

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart