One color challenge

Buna fetele mele frumoase si scumpeeeee! Imi cer scuze ca am intarziat cu postarea, insa nu am putut rezista ieri sa nu postez cel mai recent proiect al meu "diy". Sunt foarte mandra de rezultat si ma intelegeti voi, hihi. Asadar trecand la subiect, azi va prezint one color on my nails si tin sa va spun ca am ales cu greu aceasta oja pentru ca de obicei pe unghiile mele nu sta o singura culoare, chiar si in momentul de fata am transformat in totalitate aceasta oja, adica m-am folosit de culoarea albastra ca si baza si am creat un model pentru un concurs de mani (o sa va arat despre ce vorbesc in postarea urmatoareee).

Deeeeci, aceasta este ojicaaaa, albastraaaa bineinteles, culoarea mea preferata. Am castigat-o la un concurs organizat de Iguanitza si e prima data cand am folosit-o, imi place tare mult, s-a uscat rapid si e putin sidefata; in poze am folosit 2 straturi, dar sa stiti ca are si o bila neagra la mine pentru ca mi s-a luat pe margini, me no like datttt (d-aia am si facut poze la mana dreapta, mwahahahaa).
Asa arata pe unghiiiii. Ce parere aveti? Place sau nuuuu? Pana va ganditi voi la un raspuns, eu va invit sa vedem impreuna ce culori au ales si fetele: 

Pe curand, sa aveti o zi faina.

12 comments:

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart