Ce tip de pensula iti avatanjeaza genele?

Buna fetelor! Azi vreau sa va vorbesc despre pensula "minune" a rimelului meu, bine, poate e putin cam exagerat sa-i spun asa, dar discutand si cu alte fete, am dedus ca fiecare are trucurile ei pentru machiaj, chiar si in ceea ce priveste rimelatul. Ca de exemplu, in cazul genelor mele nu functioneaza decat un anumit tip de pensula. Sa va arat despre ce vorbesc:
In prima poza, este ochisorul meu mic, scump si drag (haha, glumesc) fara machiaj, iar in a doua, doar cu rimel, diferenta mi se pare extraordinara, desi uitandu-ma la poze parca genele sunt putin cam incarcate.


Ideea este ca am incercat cateva tipuri de pensule, pana am dat de una de la un rimel Peggy Sage, care intr-adevar imi avantajeaza genele ca sa zic asa, iar daca nu stiti despre ce pensula vorbesc, va arat imediat o poza:
Interesanta treaba, nu??? Acum mi s-a terminat rimelul acela si folosesc altul de la Avon, Little Red Dress, acesta are alt tip de pensula, dar pentru ca sunt fata isteata am pastrat pensula de la Peggy si am inlocuit-o, hi hi. 


E un truc pe care am vazut ca il stiu multe fete si este si util, de ce sa cumperi acelasi rimel cand ai nevoie doar de pensula??? Poate rimelul ala e prea scump, mai economisesti niste bani, nu???
Asadar sunt curioasa, voi ce tip de pensule folositi???

V-am tucat, seara faina sa aveti.

12 comments:

  1. acum folosesc acest rimel si pensula http://4.bp.blogspot.com/_ZuNS95PImSI/TFK7HFFP5nI/AAAAAAAAAYU/vOYpfDp7AZM/s1600/029.JPG, si imi place foarte mult pentru ca nu incarca genele..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm, e fain, e asemanatoare pensula cu a mea:D

      Delete
  2. Am si eu rimelul de la Avon si pur si simplu nu are nici un efect asupra genlor mele care sunt exact ca ale tale!Eu cum iti spuneam si pe facebook, pastrez pensulele care imi fac genele wow, si schimb doar recipientele:)
    Te pup!
    P.S.: imi place foarte mult aspectul blogului tau si sunt indragostita de el:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D mda, deci clar e de la pensula!!!!

      :D pupici:D
      ma bucur ca-ti place:D merci frumos!:D

      Delete
  3. http://lh4.ggpht.com/_YUQ8a3AdXsw/SmRcRq5lA3I/AAAAAAAAAtg/p4TvA0NrDxM/s400/pupa%20mascara.jpg

    Asta folosesc eu desi e un pic scump isi merita banii ! eu am genele lungi si am nevoie doar de volum si asta este exact ce am eu nevoie ;)
    P.S. Am folosit si Maybelline Colosal si tot se descurca bine

    ReplyDelete
  4. http://lh4.ggpht.com/_YUQ8a3AdXsw/SmRcRq5lA3I/AAAAAAAAAtg/p4TvA0NrDxM/s400/pupa%20mascara.jpg

    Asta folosesc eu si e foarte bun,eu am genele lungi si am nevoie doar de volum deci clar asta e exact ce am eu nevoie :*
    P.S. Am folosit si Maybelline Colosal tot isi facea treaba buna,incearca sa folosesti si o periuta mai mare sa vezi ce efect are la mine e wow

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D deci exista si mai mari, mersi pentru pont :*

      Delete
  5. Buna, te-am nominalizat pentru Liebster Award. http://www.nailglaze.com/2013/02/liebster-award.html :-)

    ReplyDelete
  6. Mie imi plac cele cu pensuli groase. Mi se pare ca dau cel mai mult volum ceea ce mie imi place mult.

    www.101FashionStreet.com

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart