Cum e treaba cu placa?

Fetelor, am si eu o intrebare pentru voi ca sunteti mai specialiste ca mine, cam de cate ori e recomandat sa iti indrepti parul cu placa pe saptamana?


Multumesc anticipat!
V-am ţucat,
                    C.L.M.

16 comments:

  1. pai recomandat e de la deloc spre o data :)) dar te poti intinde in functie de parul tau...

    ReplyDelete
  2. Eu isi spun cum fac eu.. Am parul subtire, dar daca nu-l aranjez cumva, nu ies din casa, n-are nicio forma.. Folosesc placa odata la 2 zile (una da, una nu) dar nu cum o folosesc majoritatea.. Incerc sa nu tin placile de ceramica incinse prea mult pe firul de par, doar cat sa se indrepte putin, chiar daca nu-mi tine 2-3 zile.. Asa nu il ard, mi-a fost recomandat sa folosesc asa la un salon..

    Indiferent daca ai parul gros sau subtire, placa tot ti-l arde, conteaza temperatura ei si durata, cat tii suvita de par intre placi :)

    ReplyDelete
  3. @Miu Miu: :D am inteles:))

    @Laurean: Mersi mult, pai eu nu tin prea mult placa pe par, doar trec suvita printre placi de mai multe ori :):D

    ReplyDelete
  4. @It's Friday Somewhere: eiii da :))

    ReplyDelete
  5. Un tratament cu keratina de doua ori pe luna face minuni! Vezi ca gasesti produse gerovital plant cu keratina pentru protectie termica! Oricum ce-i mult, strica!

    ReplyDelete
  6. Aici nu te pot ajuta,eu am parul ondulat si intotdeauna aranjat.Hai sa-ti spun ce am facut odata,am mers la cosmetica si apoi am vrut sa-mi aranjez parul.Stii ce mi-a spus coafeza(ca nu am fost la a mea,am mers la alt salon),ca nu are ce sa-mi faca ...parul meu este aranjat.

    ReplyDelete
  7. @Alice Georgiana: ooooow:D sar'na:D tot timpul ce mi-ai zis tu a dat roade:D O sa incerc:D

    @gabriella: Sa pui o poza sa vaaad si eu, ai parul lung? :D

    ReplyDelete
  8. Eu o folosesc doar atunci cand imi spal parul,dupa aceea,toata saptamana il las in pace.Oricum nu il indrept every single time I wash my hair pentru ca vreau sa il mai protejez.

    Recomandat este sa indrepti parul cat mai rar posibil asa ca daca nu tii neaparat,abtine-te si lasa-l natural.
    Inca un sfat:incearca sa treci doar odata cu sivitele printre placi.Daca intinzi parul incet si cu atentie nu va mai fi nevoie sa repeti operatiunea iar asta este mai bine pentru sanatatea firului de par.
    Inca o chestie.Parul se indreapta mai intai cu peria,placa fiind doar pentru acea definire si pentru a-l domoli foarte bine.
    Stiu asta de la un stilist din New York.

    Te pup!

    ReplyDelete
  9. @Ela: Mersi mult pentru sfaturi! Chiar aveam nevoie! Puuupi:X

    ReplyDelete
  10. Din cate stiu eu,este indicat o data pe saptamana sa iti indrepti parul cu placa si asta dupa ce ai folosit un spray pt protectie impotriva caldurii de exemplu de la Syoss.E foarte bun.

    ReplyDelete
  11. Beauty and Me nu pot sa pun nici o poza,dar poate intri o data pe mes . Cred ca mi-am gresit vocatia.

    ReplyDelete
  12. @gabriella: sa-mi dai id :D pupici

    ReplyDelete
  13. :)) Doamne,dupa ce am citit ce au scris fetele aici.... cred ca folosesc placa prea des. Dar daca nu o folosesc, parul meu e ondulat, si imi sta in toate directiile. Sunt la a 4-a placa, si asta noua merge si pe parul ud..e foarte buna, nu trebuie sa pun spuma sau fixativ sa se mentina. E adevarat ca folosesc balsam si masti de par...dar nu mi-e ars parul, cu toate ca anul trecut am avut suvite blonde. :)

    ReplyDelete
  14. @Poison: ma sperie treaba asta cu placa :)) Si eu am parul ondulat si mai ales ca e scurt imi sta in toate directiile :)) daca il las asa o sa zica mama ca-s nebuna =))

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart