Guest post - O saltea buna inseamna un somn sanatos!

Hello girls! Nu stiu care este parerea voastra cu privire la dormit sau mai exact la saltele insa eu chiar cred ca salteaua este foarte importanta in viata unui om. Zau asa, daca iti iei un pic de timp liber, un calculator, un pixulet si o hartie, te apuci sa calculezi timpul petrecut in pat o sa vezi ca ai stat pe o saltea cam o treima din viata ta, si bineinteles ca o sa mai stai. Tocmai de aceea eu spune ca salteaua este importanta, iar pe langa asta, de cele mai multe ori, eu cred ca tot de saltea depinde si dispozitia pe care o ai dimineata, tonusul muscular, si in principal sanatatea ta.

Si daca nu ma credeti pe mine cand va zic toate aceste lucruri atunci eu cred ca ar trebui sa o ascultati pe Marcela Moss, specialist in cultura somnului, o doamna foarte draguta care si-a deschis un magazin online dedicat odihnei si a somnului de calitate: Salterra. Asadar, este vorba despre un magazin cu saltele online, saltele de toate tipurile si pe diferite categorii de preturi, mai degraba saltele pentru toate buzunarele, ca de exemplu salteaua Sirocco Pikolin, o saltea la un pret foarte bun proiectate pentru un confort stabil si omogen in timpul somnului. De asemenea in magazinul Salterra, o sa gasiti pe langa saltele, si perne ergonomice, pilote, huse, lenjerii de pat si somiere. 

O saltea se schimba o data la 7-10 ani, si daca vrei sa o folosesti atat de mult, eu zic ca merita sa investesti in ea. Daca totusi nu ai bani pentru o saltea noua si ai in schimb una veche poti cumpara o micro saltea. Adica, o saltea ce are o grosime mai mica decat saltelele normale si pe care o poti aseza peste salteaua veche. Preturile lor sunt mai mici decat cele ale saltelelor de dimensiuni normale, si merita si garantat merita investitia. Oricum ar sta treaba, tine minte ca o saltea de calitate inseamna o viata sanatoasa!

No comments

Post a Comment

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart