DIY: Denim vest/ Personalizeaza-ti o vesta de blugi!

Hello girls! Am avut o mini vacanta si m-am plictisit, asa ca am decis sa imi reimprospatez garderoba. Asa caaaa, am inceput cu o vesta de blugi pe care mi-am facut-o singura si pe care am purtat-o muuult timp acum 2 ani, dar de care am uitat de ea in prezent. So, nu-mi mai placea, mi se parea prea simpla pentru gusturile mele, mai ales acum cand am invatat atatea lucruri noi, siii deci am decis sa o personalizez putin.
Dupa cum se vede in primele poze am dat buzna la ojicile mele si m-am gandit sa fac pe buzunare un design inspirat de steagul Americii (inca mai sunt obsedata de el), acum cred ca as pica ceva mai varatic, gen soare sau floricele? Anyway, dupa ce am terminat de pictat am luat cateva tinte de la o curea pe care nu o mai folosesc si le-am pus pe guler si pe o parte dupa cum se vede in poza.

Apoi am zis sa-i dau un aer mai rebel si am facut cateva rupturi ici colo, si gataaaaaaa. O noua vestuta in garderoba mea, evident ca n-am rezistat prea mult si am luat-o pe mine in ziua respectiva, am fost super incantata de ea.

Va provoc si pe voi sa va dope-uiti o jacheta sau o vestuta, sau de ce nu o pereche de jeansi pe care nu-i mai purtati, dar de care va pare rau sa-i aruncati.

2 comments:

  1. Imi place foarte mult cum ti-a iesit vesta!Eu mereu o dau in bara la DIY,nu stiu de ce.Cred ca nu sunt meticuloasa.
    Bravo!
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. mai incearca, trebuie sa iese pana la urma :D pupicei:D merci

      Delete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart