Cool stuff on FashionUs

Hello girls. Imi cer scuze ca n-am postat inca proiectul DIY cu vestuta din denim, insa am alte postari programate si trebuie sa ma tin de ele, insa in curand o sa postez, in cuuuuurand. Sper sa fie urmatoarea postare asta, caci nu-mi place sa promit chestii si sa nu ma tin de cuvant.

Pana una alta, vreau sa va vorbesc despre un site cu haine online, FashionUs, de pe care nu pot sa-mi mai dezlipesc ochii. Cercei de dama, ceasuri cu bratari adorabile, coliere, inele foarte dragute, genti simpatice, pantofi eleganti, rochite colorate, toate astea nu ma lasa sa dorm linistita noaptea.

Si ca sa vedeti ca nu vorbesc prostii, sa va arat cateva "bucati" care m-au facut sa-mi doresc sa-mi strang bani si sa le achizitionez.
White lace, white, e geniala rochita asta, desi eu cred ca as purta-o cu niste balerini, negrii sau rosii, iar daca ar fi mai racorica as pune si o jacheta de piele pe mine, insa cum este vara, e mai mult decat perfecta.

Pink. I love pink. Rochita asta e feminina si finuta. Imi place combinatia cu nude, e chiar interesanta, o geanta alba sau nude, si boom un outfit lejer si elegant pentru vara.
Iar aceasta, ei bine aceasta rochita, este facuta pentru mine din toate punctele de vedere. As renunta la bocanci pentru ca pe caldurile astea nu ii suport, in rest as adauga un statement necklace si ar fi wow. I really need this dress.

Nu stiu daca ati observat sau nu stiu daca si pe la voi e asa, dar la mine in oras cam toate magazinele sunt pline cu rochite, atunci probabil ca va intrebati de ce ma mai uit pe internet. Pai este simplu, majoritatea rochitelor din magazine sunt fara maneci, iar cum eu sunt complexata de faptul ca imi mai apar din cand in cand cateva cosuri care lasa semne, nu imi cumpar... Deci, magazinele online sunt super pentru mine, desi uneori stau cu emotii, mi-am comandat de cateva ori haine si nu am fost multumita deoarece nu am nimerit marimile.

Mno, cam atat, gata cu vorba, caci ce-i prea mult strica. Pe curand...

Daca va place ce gasiti aici va invit sa va abonati la blogul meu si pe pagina de Facebook a acestuia pentru a fi la curent cu noutatile.
Be DOPE, be YOU!

1 comment:

  1. Boa tarde, primeiramente parabéns! pelo blog, criativo e interessante! Gostaria de te convidar para participar do meu blog, no momento estou iniciando, arrumando pra deixar exatamente como planejo. Venha dá uma visitinha e participar dos meus membros de amigos compartilhar nossos conhecimentos sobre moda. Desde já obrigada!
    http://meninacharmemoda.blogspot.com.br/

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart