Manichiura cu flori

Buna fetelor! Ce faceti? Eu am dat de un model pe Facebook mai mult ca sigur facut cu acrilice asa ca nu m-am putut abtine sa nu-l incerc, a venit o prietena pe la mine si am bagat-o la manichiura, altfel nu se poaaaaate, nu de alta dar eu am unghiutele pictate deja si imi este greu sa le sterg, insa am observat ca nu a iesit exact cum imi doream, e acceptabil. Sa va arat poza de inspiratie:

Si ce mi-a iesit mie:




Dupa cum se vede unghiutele ei erau mai mici si am modificat putin modelul, dar ce nu imi place este ca linia de contur este prea groasa, probabil din cauza pensulei, inca astept dupa setul meu special pentru nail art, chiar vreau sa ma specializez in pictura cu vopsea acrilica, modelele sunt magnifice, adevarata arta!!! 

Mno, sper sa va placa.
Pe data viitoare!
                                                            C.L.M.

12 comments:

  1. Foarte frumoase sunt:) Pensulele sunt importante, mai ales cand trebuie sa faci linii fine:)

    ReplyDelete
  2. La tine a venit primavara pe unghiute. E foarte dragut modelul. Sigur, o sa reusesti cu pensule fine sa trasezi conturul mai subtire. Pupici.

    ReplyDelete
  3. Cu siguranta ca daca ai avea o pensula subtire ar iesi perfect modelul :) Dar in afara de problemuta cu conturul, ti-au iesit dragutele :* te pup!

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart