Vreau sa cumpar un laptop Lenovo!

Am avut ocazia sa folosesc un laptop Lenovo de mai multe ori si sunt foarte sigura pe mine cand va spun ca mi-a placut foarte mult modul in care se comporta nu numai pe internet, ci si in jocuri. N-oi fi eu o gamerita impatimita, insa, din cand in cand, simt nevoia sa ma relaxez dupa cateva ore de blogging. 

Ce laptop Lenovo am testat? Un IdeaPad Z570 care cu siguranta ar intra printre must have-urile mele din acest sezon. L-as cumpara si utiliza cu placere, pentru ca imi trebuie o configuratie care sa ma ajute si in munca de birou, cat si la relaxare. Iar aceasta configuratie o regasesc in acest laptop de pe Vexio.

Camera web e foarte usor de utilizat in convorbire iar designul carcasei e mai mult decat reusit. Pe mine ma intereseaza o combinatie cat mai echilibrata intre design si dotari. Iar Lenovo ofera acest lucru in fiecare produs. 

Pe mine ma incanta culoarea negru-argintiu a carcasei, procesorul rapid, precum si ecranul de dimensiuni mari. Tare mult as dori sa ma numar printre posesoarele unui asemenea notebook care sa ma ajute sa fiu cat mai rapida in ceea ce priveste postarea de articole sau documentarea despre noile tendinte din manichiura si din moda.

Vreau un laptop Lenovo pentru ca e rapid, aratos si sigur! Si particip cu acest articol la concursul de pe Devicer.ro. [Multumiri lui Blogatu, caci de la el am aflat de concurs].

10 comments:

  1. Eu tre' să recunosc, nu am testat prea multe laptopuri la viaţa mea. Poate în magazine, când eram în căutarea unuia, am mai butonat câteva, dar în rest nu prea m-au pasionat pentru că am fost şi încă sunt mulţumită de calculatorul meu. Eh, întâmplarea a făcut ca eu să am nevoie de un laptop. Am zis mic şi drăguţ, pentru că asta mi-am dorit. Mic pentru că nu-mi plac în general chestiile foarte mari (am avut monitor de 21" şi sincer dura o veşnicie să ajung dintr-o parte în alta a ecranului, plus că spaţiul prea mare pe care îl aveam pe desktop mă îndemna într-un fel să las tot felul de prostii pe acolo...
    La laptop-ul meu, pe care cred că-l ştii, apreciez design-ul şi performanţele şi faptul că, deşi este micuţ şi cute, bate la fund multe laptop-uri mari cu procesoare puternice. Eu merg pe Sony VAIO.

    ReplyDelete
  2. Succes la concurs si vreau sa vad scris ,,AM CASTIGAT !" .

    O duminica frumoasa si numai bine !

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D mersi:D ar fi o chestie:D O duminica frumoasa si tie!

      Delete
  3. firma e super buna, iti recomand thinkpad-urile

    ReplyDelete
  4. Sper sa il obtii si sa il folosesti cu mare placere!

    Eu am avut un laptop amarat pe care l-am folosit foarte putin dar nu mai tin minte firma iar acum acum un laptop din acela micut de la Asus asa ca nu sunt experta in comparatii.La mine conteaza sa aiba un aspect dragut si sa functioneze,cu jocurile chiar nu le am asa ca it doesn`t matter :p

    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D mersi:D din pacate nu am castigat:D Dar mersi mult:D

      Delete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart