Ce cadou sa aleg?

Ma uitam pe net de cadouri pentru mami si prietenele mele pentru ca se apropie Pastele si am dat de un site cu cadouri selecte care mi-au atras atentia. Acccum, problema mea care este, sunt atatea chestii faine pe acest site ca nici nu stiu ce sa aleg, este un fel de magazin feng shui, dar are si accesorii, adica bratari, lanturi, inele, etc.

Cu prietenele mele sa zicem ca o mai scot la capat, am vazut niste lanticuri pe care le-as putea face si eu, dar mami? Ei ce sa ii cumpar? M-am gandit la chestii feng-shui, dar nu stiu daca i-ar fi pe plac, insa am gasit ceva care cred ca poate, poate va fi pe gustul ei:

Un copacel cu pietre din cuart roz, mie imi place, cel putin stiu ca ea e cu chestiile decorative, hihi. Siiii am mai vazut ceva:
Capcana viselor sau dreamcatcher, asta cred ca mi-as face cadou mie, hihi, dar zau ca arata super si stiti ce sunt curioasa? Oare chestiuta asta chiar isi face treaba? Adica chiar e adevarat ca aceasta "Capcana a viselor" are puterea de a tria visele? Oare chiar da cosmarurile la o parte si lasa doar visele bune si frumoase sa treaca (ma gandeam acum, unde sa treaca?), vorba vine, intelegeti voi ce vreau sa zic. 

Deeeeci, voi v-ati gandit deja la cadourile de Pasti sau e prea devreme? Si daca ati fi in locul meu ce ati alege? Totusi eu as opta pentru dreamcatcher, hi hi, in ultima vreme atat eu cat si mami avem niste vise tare ciudate. Iar pe langa asta, dreamcatcher-ul se asorteaza cu camera mea, mhhh, sunt egoista din nou, am asa un obicei prost: ii cumpar ceva mamei, ea nu poarta, da' port eu, adica tot mie imi cumpaaaaar. Sper ca mai sunt si alti copii care fac asa, altfel m-as simti tare prost. Mno, gata cu vorba, pe curaaaand. 

8 comments:

  1. Hihi stai linistita ca mai sunt si alti copii care fac asa:))Adik mami uite cadoul dar stii nu vrei sa il imparti cu mine:)))e haioasa treaba dar pana la urma gestul si bucuria ta cat si celui care faci un cadou conteaza cel mai mult<3
    Sincer mie imi plac ambele idei ca si cadou acum vezi u ce alegi:p
    Eu cred ca i s-ar potrivii cel mai bine copacelul:)
    pupici:*

    ReplyDelete
  2. sunt dragute ideeile tale de cadouri, eu inca nu m-am gandit si mie imi face cu ochiul Dreamcatcher-ul :)

    ReplyDelete
  3. Nu ai putea sa-i iei o carte?:) Doar o idee:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mhh, nu mai vede asa bine si ii este greu sa citeasca.. :(

      Delete
  4. Wow Marvelous creation! looks just amazing, so attractive and gorgeous..

    ReplyDelete
  5. eu zic ca ar fi mai idea sa-i faci cadou dreamcatcher-ul :D

    ReplyDelete

Stiu ca ai ceva de zis!!!

You can also find me on Facebook: https://www.facebook.com/cutenailart